krist60 Posted November 11, 2016 Author Share Posted November 11, 2016 Koledzy mam pytanie na ekranie pojawiły mi się kropki ,jest ich kilka , czym to może być spowodowane . Nie znikają po wyłaczeniu i ponownym włączeniu , Chodzi mi o minelaba e-trac ,czy ktoś moze coś poradzić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist60 Posted November 12, 2016 Author Share Posted November 12, 2016 Czy nie ma na forum posiadaczy E-traca aby cokolwiek doradzili w sprawie tych czarnych punktów/kropek / na ekranie , co moze być tego przyczyną. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacian Posted November 12, 2016 Share Posted November 12, 2016 Kolego napisz do Taktyka albo Proscana bo być może masz uszkodzony ekran a nikt wcześniej nie miał takiej usterki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plaster180 Posted December 25, 2016 Share Posted December 25, 2016 Witaj wrzuć fotki tych kropek to może coś pomyślimy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist60 Posted December 30, 2016 Author Share Posted December 30, 2016 koleżko nie trzeba już mysleć bo po zresetowaniu znikły ,zastanawiam się czy zimno nie było ich przyczyną -wykrywacz był w nieogrzewanym pomieszczeniu Link to comment Share on other sites More sharing options...
samgnus Posted February 3, 2017 Share Posted February 3, 2017 Zimno,jak zimno...Wilgoć była przyczyną.Miałem podobny problem.Pozdrawiam ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist60 Posted February 21, 2017 Author Share Posted February 21, 2017 dodam jeszcze jedno do tego wątku ze powinno się moim zdaniem zdejmować osłonę /jak ktoś oczywiście ma / po przyjsciu z terenu gdyż pod osłoną się poci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.