krist60 Napisano 11 Listopad 2016 Autor Share Napisano 11 Listopad 2016 Koledzy mam pytanie na ekranie pojawiły mi się kropki ,jest ich kilka , czym to może być spowodowane . Nie znikają po wyłaczeniu i ponownym włączeniu , Chodzi mi o minelaba e-trac ,czy ktoś moze coś poradzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krist60 Napisano 12 Listopad 2016 Autor Share Napisano 12 Listopad 2016 Czy nie ma na forum posiadaczy E-traca aby cokolwiek doradzili w sprawie tych czarnych punktów/kropek / na ekranie , co moze być tego przyczyną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacian Napisano 12 Listopad 2016 Share Napisano 12 Listopad 2016 Kolego napisz do Taktyka albo Proscana bo być może masz uszkodzony ekran a nikt wcześniej nie miał takiej usterki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plaster180 Napisano 25 Grudzień 2016 Share Napisano 25 Grudzień 2016 Witaj wrzuć fotki tych kropek to może coś pomyślimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krist60 Napisano 30 Grudzień 2016 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2016 koleżko nie trzeba już mysleć bo po zresetowaniu znikły ,zastanawiam się czy zimno nie było ich przyczyną -wykrywacz był w nieogrzewanym pomieszczeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samgnus Napisano 3 Luty 2017 Share Napisano 3 Luty 2017 Zimno,jak zimno...Wilgoć była przyczyną.Miałem podobny problem.Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krist60 Napisano 21 Luty 2017 Autor Share Napisano 21 Luty 2017 dodam jeszcze jedno do tego wątku ze powinno się moim zdaniem zdejmować osłonę /jak ktoś oczywiście ma / po przyjsciu z terenu gdyż pod osłoną się poci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.