motto Napisano 25 Październik 2016 Autor Share Napisano 25 Październik 2016 Prosze o rozszyfrowanie obrazka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
armando86 Napisano 26 Październik 2016 Share Napisano 26 Październik 2016 a druga strona? mi to wygląda na jakąś arabską Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 26 Październik 2016 Share Napisano 26 Październik 2016 skąd taki trop armando ?? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 26 Październik 2016 Share Napisano 26 Październik 2016 Jidysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motto Napisano 26 Październik 2016 Autor Share Napisano 26 Październik 2016 Ta laszka" jest cienka, tloczona, o srednicy jak moneta 5 PLN.No i chyba z herbrajskimi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
armando86 Napisano 26 Październik 2016 Share Napisano 26 Październik 2016 sqr ja zgaduje to Ty jesteś ekspertem od monetek ja dopiero się uczę między innymi dzięki Tobie:) z arabską to przesadziłem inny jeżyk, pisownia itd itp ale trop zapewne prowadzi do państw z basenu Morza Śródziemnomorskiego:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 27 Październik 2016 Share Napisano 27 Październik 2016 nie sądzę żeby to była moneta, może jakaś nakładka, może element większej całości ... nie mam pewności, brak dobrych zdjęć obu stron z konkretnymi danymi odnośnie średnicy ( w mm ) i z czego to jest wytłoczone??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motto Napisano 27 Październik 2016 Autor Share Napisano 27 Październik 2016 Postaram sie przylozyc do zdjecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.