lombardzik Napisano 1 Październik 2016 Autor Napisano 1 Październik 2016 Witam Panowie. Potrzebuje pomocy w id tego karabinu kraj pochodzenia , lata producent cokolwiek nigdzie nie moge nic o tym znalezc a jest to moj pierwszy taki fancik jestem w tym zielony z gory dzieki za wszelka pomoc ....
lombardzik Napisano 1 Październik 2016 Autor Napisano 1 Październik 2016 sa slady napisow nie moge rozszyfrowac jakie
Cyrograf15 Napisano 1 Październik 2016 Napisano 1 Październik 2016 Tylko punce i napisy mogą coś konkretnie wyjaśnić. Jaki kaliber ile pól w lufie? Z wyglądu to początek XX w.Wojtek
Erih Napisano 1 Październik 2016 Napisano 1 Październik 2016 Zapłon kapiszonowy i początek XX wieku ?
Cyrograf15 Napisano 1 Październik 2016 Napisano 1 Październik 2016 Tak, wygląda na późny. W Europie jeszcze w latach 20-tych XX w. był to system w normalnej sprzedaży. Jako eksportowy (Afryka, Azja, Ameryka Południowa) do II Wojny. Obecnie są auta wodorowe i inne nie wymagające kierowcy, a zwykłe spalinowe mają się świetnie.Wojtek
lombardzik Napisano 3 Październik 2016 Autor Napisano 3 Październik 2016 niestety nie moglem znalezc nic innego procz tego co pokazalem na zdjeciach wielkie dzieki za odp pozdrowienia 😊
lombardzik Napisano 1 Październik 2016 Autor Napisano 1 Październik 2016 Witam Panowie. Potrzebuje pomocy w id tego karabinu kraj pochodzenia , lata producent cokolwiek nigdzie nie moge nic o tym znalezc a jest to moj pierwszy taki fancik jestem w tym zielony z gory dzieki za wszelka pomoc ....
Pytanie
lombardzik
Witam Panowie. Potrzebuje pomocy w id tego karabinu kraj pochodzenia , lata producent cokolwiek nigdzie nie moge nic o tym znalezc a jest to moj pierwszy taki fancik jestem w tym zielony z gory dzieki za wszelka pomoc ....
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.