marrio Napisano 24 Wrzesień 2016 Share Napisano 24 Wrzesień 2016 Proszę o opinie na temat cewki NEL hunter do garrett AT pro . Czy to dobry wybór . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioAT Napisano 25 Wrzesień 2016 Share Napisano 25 Wrzesień 2016 Witam!Zdecydowanie tak .Mam wyżej wymienioną cewkę kilka lat. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pumpernikiel Napisano 28 Styczeń 2017 Share Napisano 28 Styczeń 2017 MarioAt opowiedz nam jakie dobre zmiany zauważyłeś na tej cewce. Nie wpływa to źle na szukanie kolorowej drobnicy? Jak zużycie baterii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pumpernikiel Napisano 30 Styczeń 2017 Share Napisano 30 Styczeń 2017 Karolsawiak dzięki za info. Skutecznie mnie wyleczyłeś z wyrzucenia kilku stów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nova Napisano 8 Listopad 2017 Share Napisano 8 Listopad 2017 A nie myślałeś o Tigerze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fatboy Napisano 12 Listopad 2017 Share Napisano 12 Listopad 2017 Przyznaję rację Karolsawiak,mam Huntera i zgadzam się w każdym słowie, bardzo dobry jest Nel tornado miałem w minelabie ex. polecam,ale też na większe cele niż moneta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Junior-j20 Napisano 16 Kwiecień 2019 Share Napisano 16 Kwiecień 2019 Dobry wieczór Panowie. Śledzę forum od jakiegoś czasu ale nic w tym temacie nie znalazłem odnośnie mojego wykrywacza i tej cewki. Mam pytanie czy ktoś używał cewki Nel thunder 14,5-10,5 -czy dobrze to działa z Garret at pro. Czuje jakby brakowało kilku centymetrów dotychczasowej cewce standardowej. Jakie osiągi i dokładność na tym jest fizycznie (na papierze wygląda nieźle) na monety i biżuterie. Poprzednie wersje były raczej dobrze oceniane. Proszę o odpowiedź doświadczonych kolegów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowa74 Napisano 17 Kwiecień 2019 Share Napisano 17 Kwiecień 2019 Najlepiej AtPro działa na standardowej cewce. Zyskujesz na innych niewiele zasięgu, kosztem stabilności i namierzania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.