kamilurbi Napisano 27 Sierpień 2016 Autor Napisano 27 Sierpień 2016 Wydaje mi się, iż dobrze rozpoznałem: (proszę o potwierdzenie specjalistów)Szeląg Augusta III Sasa-średnica: ok 14mmawers:-napis otokowy: (czytelne) AVG...III REX POL- popiersie zwrócone w praworewers (mało czytelny):- widoczne herby- u góry korona- u dołu litera S- napis otokowy: (czytelne) EL SA.....Czy można go jakoś jeszcze ożywić", jestem początkujący i dużo czytam na temat czyszczenia, jednak dotychczas słabo to wychodzi.
Czlowieksniegu Napisano 27 Sierpień 2016 Napisano 27 Sierpień 2016 http://odkrywca.pl/forum.php?id_forum=4
kamilurbi Napisano 27 Sierpień 2016 Autor Napisano 27 Sierpień 2016 rewers,Jeśli ktoś potwierdzi moją id, czy mogę prosić o przerzucenie do działu konserwacja, aby nie zaśmiecać
tyfus Napisano 27 Sierpień 2016 Napisano 27 Sierpień 2016 albo ID albo Konserwacja - czyli: albo rybki, albo akwarium...tu identyfikujesz, w innym dziale koserwujesz.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.