kamilurbi Napisano 27 Sierpień 2016 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2016 Wydaje mi się, iż dobrze rozpoznałem: (proszę o potwierdzenie specjalistów)Szeląg Augusta III Sasa-średnica: ok 14mmawers:-napis otokowy: (czytelne) AVG...III REX POL- popiersie zwrócone w praworewers (mało czytelny):- widoczne herby- u góry korona- u dołu litera S- napis otokowy: (czytelne) EL SA.....Czy można go jakoś jeszcze ożywić", jestem początkujący i dużo czytam na temat czyszczenia, jednak dotychczas słabo to wychodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 27 Sierpień 2016 Share Napisano 27 Sierpień 2016 http://odkrywca.pl/forum.php?id_forum=4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilurbi Napisano 27 Sierpień 2016 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2016 rewers,Jeśli ktoś potwierdzi moją id, czy mogę prosić o przerzucenie do działu konserwacja, aby nie zaśmiecać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 27 Sierpień 2016 Share Napisano 27 Sierpień 2016 albo ID albo Konserwacja - czyli: albo rybki, albo akwarium...tu identyfikujesz, w innym dziale koserwujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.