bizon010 Napisano 29 Lipiec 2016 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2016 witam. Szukam informacji o prawdziwym odznaczeniu za poniesione rany 20 Juli 1944. Jak odróżnić kopie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mimir Napisano 30 Lipiec 2016 Share Napisano 30 Lipiec 2016 Prędzej trafisz wszystkie cyfry w totka niż oryginał:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bizon010 Napisano 30 Lipiec 2016 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2016 No właśnie ale dlaczego nikt nie chce napisać jak je rozróżnić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bizon010 Napisano 31 Lipiec 2016 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2016 No dobrze jest trudno to dostać ale jak wygląda oryginal w wersji srebrnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 31 Lipiec 2016 Share Napisano 31 Lipiec 2016 http://www.lexikon-der-wehrmacht.de/Orden/vwa20.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bizon010 Napisano 2 Sierpień 2016 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2016 Dziękuje.troche mnie zmyliło pochodzenie mojej odznaki i miałem małe nadzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bizon010 Napisano 2 Sierpień 2016 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2016 Mam w posiadaniu też odznaczenie Panzerkampfabzeichen oraz krzyż hiszpański do porównania może jak byś miał chwile to bym poprosił o jakiś link z orginałem,Czlowieksniegu dzieki z góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mimir Napisano 3 Sierpień 2016 Share Napisano 3 Sierpień 2016 daj fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.