Skocz do zawartości

Minelab X-Terra 705 Probelem

bandzior125

Rekomendowane odpowiedzi

Witam jakis miesiac temu kupilem X-terre wykrywacz bardzo fajny. Ale pojawił sie problem juz kiedys tak bylo ale po zresetowaniu wszytko wróciło do normy. Wiec tak dzis chodziłem po polu wszystko ładnie chodzilem na programie nr1 i nagle wykrywacz zaczał wariować na wyświetlaczu cały czas migają liczby i sygnalizuje równe dźwięki nawet leząc nie ruchowo cały czas daje o sobie znać. Resetowanie nic nie pomogło. Moze ktos z was mial taki przypadek?

Najbliższe linie wysokiego napiecia były koło 2-3km. Przyciski nie sa powciskane a wilgoć raczej odpada. Wykrywacz nie byl jesczcze myty ani nie chodziłem z nim po deszczu czy cos. Cewki drugiej nie posiadam. Teraz jest ok ale to nie znaczy ze nie ma problemu :)

Mój magiczny kocioł z miksturą (równie magiczną) podpowiada mi, że w wykrywaczu zalęgły się złośliwe krasnoludki lub GRU zamontował w nim jakieś urządzenia rejestrująco-podsłuchowe.
Jeśli nie wiadomo co się dzieje, to trzeba dać zarobić jakiemuś serwisowi i tyle.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie