Panzer-Werk Napisano 14 Kwiecień 2016 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2016 Witam,Poszukując najstarszego numeru Odkrywcy" znalazłem się w dziale Archiwum". Chciałem się zapytać czy wie ktoś, co oznaczają numery pierwszy, drugi i czwarty od końca listy wydań miesięcznika?Pozdrawiam,Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 15 Kwiecień 2016 Share Napisano 15 Kwiecień 2016 W sprawie gazety kontaktuj się z redakcją. Najbardziej kompetentni w tej materii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 15 Kwiecień 2016 Share Napisano 15 Kwiecień 2016 Gazetę kupowałem od początku jej istnienia. O ile pamiętam to cyfry oznaczają numer z danego miesiąca, a w nawiasie nr. kolejny od początku istnienia gazety (albo odwrotnie)P.S. Jeżeli szukasz najstarszego egzemplarza to pamiętaj że był nr. ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer-Werk Napisano 16 Kwiecień 2016 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2016 Właśnie chciałem się upewnić czy to nie jest jakaś literówka. Problem w tym, że zera zastosowano w nr 1, 2 i 4 od końca. Skontaktuję się z redakcją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.