Witam mam prośbę o identyfikację maja hipoteza to ta jak w temacie postu ale w necie nie znalazłem czegoś podobnego. Wymiary: długość 101mm, średnica korpusu ok. 37mm, średnica pierścienia wiodącego 38,4mm. Korpus podzielony jest na dwie komory, lita przegroda na wysokości pierścienia. W większej komorze znajdowały się resztki kartusza (wkładki) z lekkiego metalu, mniejsza komora stanowi wnętrze wkręconego w korpus elementu z zewnętrznym sześciokątnym kołnierzem. pozdrawiam forum
PS Kocham te forumowe formularze, które nie dają ostrzeżenie, że nie zachowuję wpisanej treści.
Pytanie
allan
Witam
mam prośbę o identyfikację maja hipoteza to ta jak w temacie postu ale w necie nie znalazłem czegoś podobnego.
Wymiary: długość 101mm, średnica korpusu ok. 37mm, średnica pierścienia wiodącego 38,4mm. Korpus podzielony jest na dwie komory, lita przegroda na wysokości pierścienia. W większej komorze znajdowały się resztki kartusza (wkładki) z lekkiego metalu, mniejsza komora stanowi wnętrze wkręconego w korpus elementu z zewnętrznym sześciokątnym kołnierzem.
pozdrawiam forum
PS Kocham te forumowe formularze, które nie dają ostrzeżenie, że nie zachowuję wpisanej treści.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.