kijow Napisano 4 Wrzesień 2016 Share Napisano 4 Wrzesień 2016 Wykrywacz głęboki stabilny i bardzo czuły jedyny problem to waga ale to się da wytrzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mzbyszek61 Napisano 4 Wrzesień 2016 Share Napisano 4 Wrzesień 2016 Czyli, jakby wrócić czas, to byś go kupił ponownie czy jednak inny?MOŻE KTOŚ MA WIEDZE KIEDY BĘDZIE NOWY RUTUS I JAKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 4 Wrzesień 2016 Share Napisano 4 Wrzesień 2016 mzbyszek61 - po co krzyczysz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A.D.M. Napisano 4 Wrzesień 2016 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2016 Też jestem ciekaw co i wogóle szykuje Rutus.Ktoś coś wie w tym temacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 7 Wrzesień 2016 Share Napisano 7 Wrzesień 2016 Kupił bym go ponownie nie porownoj rutusa do whitsa bo grzeszysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasper37 Napisano 8 Wrzesień 2016 Share Napisano 8 Wrzesień 2016 Ale który z producentów byłby obrażony tym porównaniem Rutus czy White's? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 8 Wrzesień 2016 Share Napisano 8 Wrzesień 2016 Rutus wiadomo Whites to firma z historią która produkuje sprzęt kilkadziesiąt lat a rutus dopiero się uczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taktyk Napisano 8 Wrzesień 2016 Share Napisano 8 Wrzesień 2016 Rutus raczej już się nie uczy. Stać go na to, żeby projektować to, co sobie wymyśli.TAKTYK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mzbyszek61 Napisano 8 Wrzesień 2016 Share Napisano 8 Wrzesień 2016 prośba do posiadaczy MXSport, jakie ustawienia na monety /kolor/ i ogólne przydatne uwagiWnioskuje, że nowy Rutus szybko nie wejdzieBrałem pod uwage AT Gold z cewką Nel Hunter /możliwe w Magnetik/ ale chyba MX Sport będzie lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVICIA Napisano 8 Wrzesień 2016 Share Napisano 8 Wrzesień 2016 skłaniam się do kupna tego cuda jako uzupełnienia stajni , teraz latam z rutusem argo .Interesuje mnie coś co wyciągnie mi z ziemi cienkie kolorki i tp. , żebym nie musiał polegać na intuicji jak w rutusie .Interesują mnie opinie posiadaczy mx sport . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 16 Wrzesień 2016 Share Napisano 16 Wrzesień 2016 Ktos to sprawdzał na militarkę ? Wgl to cudo posiada tryb statyczny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 17 Wrzesień 2016 Share Napisano 17 Wrzesień 2016 Chodzę w trybie biżuteria monety i powiem jedno czeszcze drobnice bardzo ładnie również próbowałem sprzęt w al metal i powiem jedno rutus się nie umywa jedyna bolaczka tego sprzętu to ciężar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mzbyszek61 Napisano 28 Wrzesień 2016 Share Napisano 28 Wrzesień 2016 Mam zagwozdke, brać nowego MX Sport za 3400 /wodoszczelny ale ciężkawy, ciekawe jak wyważony/ czy czekać na nowego Rutusa za 2800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taktyk Napisano 28 Wrzesień 2016 Share Napisano 28 Wrzesień 2016 Niestety zasilanie jest żywcem przeniesione ze starszego modelu, w którym miało uzasadnienie - ze względu na audio. W MX Sport to jest jakieś projektowe nieporozumienie.TAKTYK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 28 Wrzesień 2016 Share Napisano 28 Wrzesień 2016 Taktyk śmigam z mx sport i powiem ci jedno rutus nie ma szans pod żadnym względem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 28 Wrzesień 2016 Share Napisano 28 Wrzesień 2016 Zbyszek nawet się nie zastanawiaj fakt mx jest ciezkawy ale dobrze wyważony dobry na drobnice jak i na Militaria polecam bo to dobry sprzęt i nie słuchaj ludzi co nie mieli tego sprzętu w rękach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 28 Wrzesień 2016 Share Napisano 28 Wrzesień 2016 Taktyk nie opowiadaj bajek o zasilanie cały tydzień śmigam na bateriach i jeszcze są dwie kreski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taktyk Napisano 28 Wrzesień 2016 Share Napisano 28 Wrzesień 2016 Jasne:)1 szt. bateria AA = 25g 8 x 25g = 200g1 szt. accu NiMH = 29g 8 x 29g = 232gKoszyk dla 8AA = 26g :)Razem: 226g lub 258g200g lub 232g niepotrzebnego balastu ;)TATYK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 29 Wrzesień 2016 Share Napisano 29 Wrzesień 2016 Pokaż mi wykrywacz z górnej pułki który jest zasilany jedną baterią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mzbyszek61 Napisano 1 Październik 2016 Share Napisano 1 Październik 2016 Witam, mam pytanie : -gdzie serwis gwarancyjny Whites' a gdzie pogwarancyjny /słyszałem że tylko Szkocja/-czy są problemy z serwisem -ceny napraw /słyszałem że jak padnie elektronika to 2/3 wartości wykrywacza/takie info uzyskałem w V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taktyk Napisano 1 Październik 2016 Share Napisano 1 Październik 2016 Kojow ==> DEUSmzbyszek62 ==> o Serwis gwarancyjny pytać sprzedawcy. Pogwarancyjny na pewno TAKTYK i PROSCAN :)T. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fatboy Napisano 17 Grudzień 2016 Share Napisano 17 Grudzień 2016 Ktoś może mi go porównać z T2/f75 jeśli użytkował te sprzęty? Proszę użytkowników ww.wymienionych, T2 i f75 znam bardzo dobrze, waga MXa mnie nie przeraża bo chodziłem z sov.GT kilka lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.