Skocz do zawartości

White's MX Sport

A.D.M.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
prośba do posiadaczy MXSport, jakie ustawienia na monety /kolor/ i ogólne przydatne uwagi
Wnioskuje, że nowy Rutus szybko nie wejdzie
Brałem pod uwage AT Gold z cewką Nel Hunter /możliwe w Magnetik/ ale chyba MX Sport będzie lepszy.
Napisano
skłaniam się do kupna tego cuda jako uzupełnienia stajni , teraz latam z rutusem argo .Interesuje mnie coś co wyciągnie mi z ziemi cienkie kolorki i tp. , żebym nie musiał polegać na intuicji jak w rutusie .Interesują mnie opinie posiadaczy mx sport .
Napisano
Chodzę w trybie biżuteria monety i powiem jedno czeszcze drobnice bardzo ładnie również próbowałem sprzęt w al metal i powiem jedno rutus się nie umywa jedyna bolaczka tego sprzętu to ciężar
  • 2 weeks later...
Napisano
Niestety zasilanie jest żywcem przeniesione ze starszego modelu, w którym miało uzasadnienie - ze względu na audio. W MX Sport to jest jakieś projektowe nieporozumienie.

TAKTYK
Napisano
Zbyszek nawet się nie zastanawiaj fakt mx jest ciezkawy ale dobrze wyważony dobry na drobnice jak i na Militaria polecam bo to dobry sprzęt i nie słuchaj ludzi co nie mieli tego sprzętu w rękach
Napisano
Jasne:)

1 szt. bateria AA = 25g 8 x 25g = 200g

1 szt. accu NiMH = 29g 8 x 29g = 232g

Koszyk dla 8AA = 26g :)

Razem: 226g lub 258g

200g lub 232g niepotrzebnego balastu ;)

TATYK
Napisano
Witam, mam pytanie : -gdzie serwis gwarancyjny Whites' a gdzie pogwarancyjny /słyszałem że tylko Szkocja/
-czy są problemy z serwisem
-ceny napraw /słyszałem że jak padnie elektronika to 2/3 wartości wykrywacza/
takie info uzyskałem w V
  • 2 months later...
Napisano
Ktoś może mi go porównać z T2/f75 jeśli użytkował te sprzęty? Proszę użytkowników ww.wymienionych, T2 i f75 znam bardzo dobrze, waga MXa mnie nie przeraża bo chodziłem z sov.GT kilka lat.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie