Hebda Napisano 9 Marzec 2016 Autor Share Napisano 9 Marzec 2016 Jakie były wymiary?Chodzi mi o dane do uszycia.Trafiłem na strychu naszą kurtkę ale tak zżarta że wyjdzie z tego tylko czapka.Orła i klamrę mam po oryginalnej z ziemi tylko nie znam wymiarówRozmiar łba 60cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 9 Marzec 2016 Share Napisano 9 Marzec 2016 http://zbrojownia.cbw.pl:8080/dlibra/publication?id=2983&from=&dirids=1&tab=1&lp=1&QI= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 10 Marzec 2016 Autor Share Napisano 10 Marzec 2016 łolaboga,matematyka :)Super replika nie musi być,wezmę jako wzór prlke bo i tak potnik od niej będzie:)Rękawy całe,przód w miarę,może i dwie wyjdą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 10 Marzec 2016 Share Napisano 10 Marzec 2016 Nie szkoda? A w ogóle poka zdjecia.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 10 Marzec 2016 Autor Share Napisano 10 Marzec 2016 Plecy wygladaja jak sito.mole mialy uzywanie.W szafie nie powiesze,guziki cywilne a na scianie nie mam miejsca na taka antyrame:)Fot nie robilem,zostala na strychu,mysl by uratowac choc na czapke przyszla pozniej.W poniedzialek tam jedziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 10 Marzec 2016 Share Napisano 10 Marzec 2016 70-parę lat na stryszku przetrwała.Ale pojawił się Hebda i na czapkę potnie. Ło matko i córko , zastanawiam się co byś zrobił z Bitwy pod Grunwaldem Matejki gdybyś ją na stryszku znalazł. :DPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 10 Marzec 2016 Autor Share Napisano 10 Marzec 2016 Słabe porównanie bo Grunwald jest jeden a 70 lat nie przetrwała jakby nie patrzeć,co najwyżej wyhodowała kilkanaście pokoleń moli:)A porównując zdjęcia w necie bardziej mi wygląda na LWP/1armia :)Furażera wejdzie w antyramke to i tak dobrze-tyż zjedzona ale jak złożone bokiem to nie widać:)Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 13:16 10-03-2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 17 Czerwiec 2016 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2016 Jednak nie nasza sie okazało,dziś ją z wora wyciągnąłemJak trafiłem na strychu to i ciemno było i mało czasu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 17 Czerwiec 2016 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2016 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 17 Czerwiec 2016 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2016 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 17 Czerwiec 2016 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2016 Damski angol.Ale materiał jeszcze dobry,ze dwie rogatywki winny wyjść:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.