marekb37 Napisano 7 Marzec 2016 Autor Share Napisano 7 Marzec 2016 Koledzy proszę o pomoc w identyfikacji tej monety. Jest zniszczona ale może ktoś ją rozpoznaje. Cienka srebrna blaszka o średnicy około 1,5 cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekb37 Napisano 7 Marzec 2016 Autor Share Napisano 7 Marzec 2016 A tak wygląda druga strona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 7 Marzec 2016 Share Napisano 7 Marzec 2016 poszukaj pod 'szeląg ryski' dałeś słabe zdjęcia ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekb37 Napisano 7 Marzec 2016 Autor Share Napisano 7 Marzec 2016 Dzięki sqr. Niestety zdjęcia w lepszej jakości odrzuca mi system. Zbyt duża wielkość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 7 Marzec 2016 Share Napisano 7 Marzec 2016 Po co robiłeś zdjęcie deski do krojenia zamiast samej monety ? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 7 Marzec 2016 Share Napisano 7 Marzec 2016 Ten egzemplarz to prawdopodobnie Zygmunt III Waza, rocznik 1597, ale z racji marnych zdjęć 100% pewności nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 7 Marzec 2016 Share Napisano 7 Marzec 2016 marekb37... podobno: chcieć to móc"... i poczytać też warto:http://odkrywca.pl/jak-zmniejszyc-zdjecie-aby-wstawic-je-do-watku-na-forum-sposob-najprostszy-,684783.html#684783http://odkrywca.pl/jak-zrobic-wystarczajaco-poprawne-zdjecie-monety,691904.html#691904 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misyo77 Napisano 7 Marzec 2016 Share Napisano 7 Marzec 2016 Szeląg Zygmunt III Waza - Ryga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekb37 Napisano 8 Marzec 2016 Autor Share Napisano 8 Marzec 2016 Wszystkim duże dzięki za pomoc. Tak macie rację ze zdjęciem mój błąd. Tło fatalne. Tyfus przeczytałem. Dzięki za podpowiedż. Wstyd się przyznać ale nie mam aparatu. Zdjęcia robię telefonem. Wychodzą dobrej jakości ale system odrzucał mi wszystko powyżej 118 KB. pojemności zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.