rosomak_kto Napisano 1 Marzec 2016 Autor Napisano 1 Marzec 2016 Witam trafiła się pokryweczka od menażki ,. Pomoże ktoś w identyfikacji :) ?Zostało dość dużo farby -- raczej czarna, chyba że zieleń tak zmieniła kolor przez lata :) .
viator01 Napisano 1 Marzec 2016 Napisano 1 Marzec 2016 Patrzyłem, ale na razie nie przychodzi mi nic do głowy :(
viator01 Napisano 1 Marzec 2016 Napisano 1 Marzec 2016 Późnowojenna, bo chyba stalowa. Czarne były chyba dla SS i Nationalsozialistisches Kraftfahrkorps (NSKK) itp.
rosomak_kto Napisano 1 Marzec 2016 Autor Napisano 1 Marzec 2016 Miałem na myśli tą drugą :) A tak jak jest SS to nieźle :)
rosomak_kto Napisano 1 Marzec 2016 Autor Napisano 1 Marzec 2016 Witam trafiła się pokryweczka od menażki ,. Pomoże ktoś w identyfikacji :) ?Zostało dość dużo farby -- raczej czarna, chyba że zieleń tak zmieniła kolor przez lata :) .
viator01 Napisano 1 Marzec 2016 Napisano 1 Marzec 2016 Rzekłbym, że niemiecka, chociaż zdjęcia małe jak na moje oczy :)
Pytanie
rosomak_kto
Witam trafiła się pokryweczka od menażki ,. Pomoże ktoś w identyfikacji :) ?Zostało dość dużo farby -- raczej czarna, chyba że zieleń tak zmieniła kolor przez lata :) .
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.