pawlikos16 Napisano 22 Luty 2016 Autor Napisano 22 Luty 2016 potrzebuje pomocy w identyfikacji tych oficerkówpolskie niemieckie??i okres ?z góry dziękuje
viator01 Napisano 22 Luty 2016 Napisano 22 Luty 2016 Przy takich zdjęciach wiele z ID nie będzie.Daj na pewno dokładne fotki od strony podeszwy, wnętrza oraz poszukaj pieczątek itp. w środku.
pawlikos16 Napisano 22 Luty 2016 Autor Napisano 22 Luty 2016 wiem, że ciężko w określeniu ale nie mogę lepszych zdjęć wyciągnąć, ciężki przypadek od którego mam zamiar kupić po ustaleniu
viator01 Napisano 22 Luty 2016 Napisano 22 Luty 2016 No cóż. Z tych zdjęć wynika tylko tyle, że są to oficerki podobne do polskich, ale czy wojskowe? Tego nie da się ustalić. Jeśli nawet byłyby wojskowe, to będzie bardzo trudno stwierdzić czy przed- czy powojenne. Przez długi czas po wojnie u szewca można było zamówić identyczne jak przedwojenne. Mój dziadek w takich chodził wiele lat po wojnie.
Pytanie
pawlikos16
potrzebuje pomocy w identyfikacji tych oficerków
polskie niemieckie??
i okres ?
z góry dziękuje
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.