DziaBeł Napisano 15 Luty 2016 Autor Share Napisano 15 Luty 2016 Witam wszystkich znalazłem dziś taką o to monetę z tego co udało mi się wyczytać jest to 1 kopiejka.Lecz zastanawia mnie ta dziura w środku czym może być spowodowana? proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DziaBeł Napisano 15 Luty 2016 Autor Share Napisano 15 Luty 2016 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 15 Luty 2016 Share Napisano 15 Luty 2016 ktoś ją pewnie na podkładkę przerobił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DziaBeł Napisano 15 Luty 2016 Autor Share Napisano 15 Luty 2016 chyba nie bo gwoździa w środku nie było:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 15 Luty 2016 Share Napisano 15 Luty 2016 Był czy nie było jaka różnica?Ktoś miał potrzebę to wziął co miał pod ręką i zrobił otwór.Co tu jeszcze wyjaśniać.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dragasz1 Napisano 18 Luty 2016 Share Napisano 18 Luty 2016 Sklepany rant, ktoś chciał przerobić monetkę na obrączkę:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 18 Luty 2016 Share Napisano 18 Luty 2016 Dziurę raczej zrobił gwóźdź, nie laser. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.