bjar_1 Napisano 22 Lipiec 2016 Share Napisano 22 Lipiec 2016 Polegli spod Wólki Węglowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 25 Lipiec 2016 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2016 Bzura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 25 Lipiec 2016 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2016 Bzura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 28 Lipiec 2016 Share Napisano 28 Lipiec 2016 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 4 Sierpień 2016 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2016 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 4 Sierpień 2016 Share Napisano 4 Sierpień 2016 Grudzień 1939 roku, to nie Polska (niestety). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beero Napisano 4 Sierpień 2016 Share Napisano 4 Sierpień 2016 Witam. Mam pytanie,dlaczego ten wątek wrzesień..." jest w dziale IIRP Wojsko Polskie 1918...",a nie wojny światowe" skoro więcej tu jest hitlerowców niż Naszego Wojska? (takie tam spostrzeżenie) ZDROW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 4 Sierpień 2016 Share Napisano 4 Sierpień 2016 Bo zdjęcia z Polski na przykład?P.S. A co to są hitlerowcy"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beero Napisano 4 Sierpień 2016 Share Napisano 4 Sierpień 2016 Sorry za off-topic,ale mierzi mnie to już od jakiegoś czasu.Czy to jest Nasze Wojsko z września 1939? : https://forum.odkrywca.pl/uploads/forum_old/photos/picsforum27/_57_1_copy394.jpg ,https://forum.odkrywca.pl/uploads/forum_old/photos/picsforum27/jedwabne.jpg ,https://forum.odkrywca.pl/uploads/forum_old/photos/picsforum27/_57_38_copy4.jpg , itp.itd. to tylko trzy przykłady na setki. ZDROW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beero Napisano 4 Sierpień 2016 Share Napisano 4 Sierpień 2016 @bjar1 hitlerowcy" to te zielone lub jak kto woli i odróżnia kolory, feldgrau",ludziki z niemiec,czyli niemcy napadający na POLSKĘ w 1939.Ale chwała Tobie za wątek:Wątek nekro-grosdojczlandski" mam fajne zdjęcie z Siemiatycz,Jak będę mógł to wrzucę, ZDROW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 4 Sierpień 2016 Share Napisano 4 Sierpień 2016 Zrobione na terenie Rzeczypospolitej? Zrobione. We Wrześniu? We Wrześniu. Nie bądź świętszy od papieża... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beero Napisano 4 Sierpień 2016 Share Napisano 4 Sierpień 2016 osso chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 4 Sierpień 2016 Share Napisano 4 Sierpień 2016 hitlerowcy" to te zielone lub jak kto woli i odróżnia kolory, feldgrau",ludziki z niemiec,czyli niemcy napadający na POLSKĘ w 1939Znaczy że już wtedy można było kupić taki sprzęt w każdym sklepie z akcesoriami do survivalu?Może jeszcze napisz że to naziści a nie hitlerowcy.Ja tam jednak wolę po prostu Niemcy.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beero Napisano 4 Sierpień 2016 Share Napisano 4 Sierpień 2016 Wolisz niemcy,OK ,ale dlaczego napisałeś bydlaków z wielkiej litery?ZDROW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beero Napisano 4 Sierpień 2016 Share Napisano 4 Sierpień 2016 @bjar1,nie jestem świętszy od papieża, bo on jest takim samym ludziem" jak my,ale Wojsko Polskie TO WOJSKO POLSKIE, a nie niemcy i sowieci ze spotkania w Brzesciu nad Bugiem,chociaz wrzesien 39 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 4 Sierpień 2016 Share Napisano 4 Sierpień 2016 http://sjp.pwn.pl/zasady/Nazwy-mieszkancow-krajow;629383.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 4 Sierpień 2016 Share Napisano 4 Sierpień 2016 Czyli taki np. wątek Policja II RP" też nie pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beero Napisano 4 Sierpień 2016 Share Napisano 4 Sierpień 2016 Sorry jeszcze raz,ale chodzi mi o dzial, a nie tytul tematu. ZDROW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beero Napisano 4 Sierpień 2016 Share Napisano 4 Sierpień 2016 DZIAL, czy nie rozumiesz?ZDROW nie temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beero Napisano 4 Sierpień 2016 Share Napisano 4 Sierpień 2016 @bjar1 nie musisz mi podsyłać śnurka do słownika,bo język polski znam,bo jestem Polakiem,trzeba było podesłać komuś innemu,kto (Wojsko Polskie) napisał, przymiotniki piszemy z małej litery,ale chodzi o pamięć o naszej armii z 39-go roku i niechęć do agresora w postaci niemców. (znowu napisałem iemcy"z małej litery,i co mi zrobisz? zhejtujesz? ZDROW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek01 Napisano 8 Sierpień 2016 Share Napisano 8 Sierpień 2016 Zastanawiam się, czy fotka dostatecznie koszerna"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beero Napisano 10 Sierpień 2016 Share Napisano 10 Sierpień 2016 Sarkazm? Czy masz mnie za pejsa?" konczę ten temat,bo tutaj więcej zawiści,niż normalnej polemiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 14 Sierpień 2016 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2016 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 14 Sierpień 2016 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2016 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 14 Sierpień 2016 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2016 Soldaten Grab IR 55 Polen 1939 Czerchow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.