Mcsudi Napisano 4 Styczeń 2016 Autor Napisano 4 Styczeń 2016 Witam,Proszę o pomoc w identyfikacji, ponieważ jak do tej pory nie spotkałem się z niczym podobnym i nawet nie bardzo wiem w jakich kategoriach szukać. Spód wyglądem przypomina spłonkę od łuski, a wysokość przedmiotu to 2,5 cm.Pozdrawiam
Mcsudi Napisano 5 Styczeń 2016 Autor Napisano 5 Styczeń 2016 Wykonane z metalu o sporej twardości, prawdopodobnie z mosiądzu
IdeL Napisano 5 Styczeń 2016 Napisano 5 Styczeń 2016 Jak napisałem wcześniej - wygląda mi to na jakąś balsaminkę.Ale może ktoś zaproponuje coś innego.
Mcsudi Napisano 4 Styczeń 2016 Autor Napisano 4 Styczeń 2016 Witam,Proszę o pomoc w identyfikacji, ponieważ jak do tej pory nie spotkałem się z niczym podobnym i nawet nie bardzo wiem w jakich kategoriach szukać. Spód wyglądem przypomina spłonkę od łuski, a wysokość przedmiotu to 2,5 cm.Pozdrawiam
Pytanie
Mcsudi
Witam,
Proszę o pomoc w identyfikacji, ponieważ jak do tej pory nie spotkałem się z niczym podobnym i nawet nie bardzo wiem w jakich kategoriach szukać.
Spód wyglądem przypomina spłonkę od łuski, a wysokość przedmiotu to 2,5 cm.
Pozdrawiam
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.