poldek175 Napisano 13 Grudzień 2015 Share Napisano 13 Grudzień 2015 Beztrosko?Jak dziś pamiętam,że na komunię aż 3(słownie trzy) dolary dostałem,ruską akietę" i 40 tys. zł.Ale nie o tym...Ty mi tu o flaszce po nowym roku,a tu dziś okazja słyszę.Choć z drugiej strony,jak Ty z 13(a może i z piątku),to ja TLP obecnej i przyszłej długiego związku nie wróżę:-)Wszystkiego najlepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 13 Grudzień 2015 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2015 Ze srody nie z piatku:)Rakiete mam i nosze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 13 Grudzień 2015 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2015 TLP sie nie odezwala:)focha ma..A co doflaszki,do wrocka jak przybywam to zawsze jest.Zagrycha tez sie znajdzie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poldek175 Napisano 13 Grudzień 2015 Share Napisano 13 Grudzień 2015 Środa,nie środa ale Ty Strzelec jesteś...Za młodu dwie takie miałem w domu i nie było fajnie dla mnie(ta druga za to miała fajnie,bo 7 dni przed stanem się urodziła).Prawisz o której MLP(bo ja się pogubiłem)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 13 Grudzień 2015 Share Napisano 13 Grudzień 2015 Aż mi się łezka w oku zakręciła... nawet dwa razy.Pierwszy raz, gdy próbowałem sobie przypomnieć, w jakich okolicznościach i jak dawno ja osiemnastkę" miałem...Drugi raz, gdy przywaliłem łbem w ścianę... Bo, żeby się nie nudzić postanowiłem porządki z dwóch pudłach zrobić... I się właśnie przekonałem, że nie wiem, gdzie m.in. polską jedynkę" schowałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poldek175 Napisano 13 Grudzień 2015 Share Napisano 13 Grudzień 2015 Yeti,ale Ty nigdy nie miałeś 18 lat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 16 Grudzień 2015 Autor Share Napisano 16 Grudzień 2015 Spotkaliśmy się w Muzeum Narodowym.Niesamowite było zobaczyć radość w oczach na widok zdjęć z przeszłości.Zdjęcie w ramce stanęło na biurku wśród innych.Historia się zamknęła.Dopisaliśmy do niej ostatni rozdział:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
and_andrzej Napisano 22 Grudzień 2015 Share Napisano 22 Grudzień 2015 Kurcze, znalem Mateusza w tych czasach . Dopiero teraz zobaczylem te fote. Mieszkalismy blok w blok na Kwiskiej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.