protazy Napisano 2 Grudzień 2015 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2015 dzisiejsze znajdki, jaki okres? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
protazy Napisano 2 Grudzień 2015 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2015 nr 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
protazy Napisano 2 Grudzień 2015 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2015 nr 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Grudzień 2015 Share Napisano 2 Grudzień 2015 Np Powstanie Styczniowe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
protazy Napisano 2 Grudzień 2015 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2015 kolego Człowieksniegu, ale masz obie na myśli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
protazy Napisano 2 Grudzień 2015 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2015 Już wszystko wiem, ta druga (zdjęcie nr3)to: Przysposobienie wojskowe rolników okres międzywojenny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Grudzień 2015 Share Napisano 2 Grudzień 2015 Za dużo rzeczy na raz robię...O pierwszej są wątki na Forum- Rz-ta Trzech Narodów...Druga- może faktycznie PWojskowe, ale co? Dla małorolnych? Takie, dla mnie, niekoniecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sigis3 Napisano 3 Grudzień 2015 Share Napisano 3 Grudzień 2015 Ta druga odznaka faktycznie pojawiła się parę razy na allegro tak zidentyfikowana, plus jeszcze na aukcji desyhttp://desa.art.pl/?pozycja=762Allegro wiadomo, co komu ślina na język przyniesie, ale desa już trochę poważniejsza. Ciekawe czy ta odznaka jest w jakiejś publikacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
protazy Napisano 3 Grudzień 2015 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2015 no właśnie ja na podstawie allegro ją zidentyfikowałem, niby teraz desa potwierdza, więc chyba można tak przyjąć. Ale jeśli ktoś trafi w jakiejś publikacji to proszę o potwierdzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.