Arseon Napisano 16 Listopad 2015 Autor Napisano 16 Listopad 2015 witam , mam pytanie czy te elementy siodła , łęki mogą pochodzić z carskiego oficerskiego rzędu ? na drugim foto widać że przy nich pojawiła się też skórzana sakwa mocowana do siodła .
Arseon Napisano 16 Listopad 2015 Autor Napisano 16 Listopad 2015 witam , mam pytanie czy te elementy siodła , łęki mogą pochodzić z carskiego oficerskiego rzędu ? na drugim foto widać że przy nich pojawiła się też skórzana sakwa mocowana do siodła .
Arseon Napisano 16 Listopad 2015 Autor Napisano 16 Listopad 2015 za wszelką pomoc będę wdzięczny , pozdrawiam
makul Napisano 16 Listopad 2015 Napisano 16 Listopad 2015 Czy sakwa to aby nie jest podkownica?? Bo zdjęcie trochę niewyraźne.Pozdr,makul
Blaszczu Napisano 16 Listopad 2015 Napisano 16 Listopad 2015 zdjęcie z prawej strony u góry to raczej strzemiono.
adek Napisano 16 Listopad 2015 Napisano 16 Listopad 2015 Są to raczej części od siodła austriackiego.
Pytanie
Arseon
witam , mam pytanie czy te elementy siodła , łęki mogą pochodzić z carskiego oficerskiego rzędu ? na drugim foto widać że przy nich pojawiła się też skórzana sakwa mocowana do siodła .
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.