Jacek Dąbrowski Napisano 18 Luty 2016 Share Napisano 18 Luty 2016 Pewnie tak. I dla tego mówie Pan Prezydent Lech Wałęsa a nie jakis bolek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuki Napisano 18 Luty 2016 Share Napisano 18 Luty 2016 No cóż, jakie wychowanie tacy bohaterowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 18 Luty 2016 Autor Share Napisano 18 Luty 2016 Panowie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 18 Luty 2016 Share Napisano 18 Luty 2016 Tak jak piszesz.Komunistyczne pochodzenie skutkuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 18 Luty 2016 Share Napisano 18 Luty 2016 TVP1 - dokument o Bolku" leci. Moszna obejrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 18 Luty 2016 Share Napisano 18 Luty 2016 Dawno nie było okazjo batonów wlepiać..Musi w tym wątku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 18 Luty 2016 Share Napisano 18 Luty 2016 A jest tam że TW Bolek odpowiada za 10 IV?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 18 Luty 2016 Share Napisano 18 Luty 2016 a ja mam to w życi ,to nie forum polityczne proszę o zamknięcie wątku ,aż dziwie się że modzi na tyle pozwolili ,proszę potraktować to jako oficjalna skargę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 18 Luty 2016 Share Napisano 18 Luty 2016 Woytas założył, to Woytas zamknie.A co za 10.IV.? Bo ja wtedy imieniny mam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuki Napisano 18 Luty 2016 Share Napisano 18 Luty 2016 Woytas, cytując klasyka są 3 prawdy... Jak widać każdy ma swoją i niech tak zostanie.Tylko chciałbym zauważyć, że jak się nie ma argumentów to trole szybko piszą na zasadzie złodziej krzyczy łapać złodzieja".Może to i śmieszne i może straszne, zależy co kto lubi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.