straczek1988 Napisano 25 Październik 2015 Share Napisano 25 Październik 2015 medalik jak medalik, postać Maryi i jakieś tam napisy, ale wielkość jest powalająca:-) jak połowa teraźniejszego grosza. Co najlepsze to nawet ładnie dzwoniło, a na wierzchu nie leżało:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
straczek1988 Napisano 25 Październik 2015 Autor Share Napisano 25 Październik 2015 wykadrowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManyFace Napisano 25 Październik 2015 Share Napisano 25 Październik 2015 Ważniejszy dla kolegi jest rozmiar medalika czy medalik sam w sobie bo nie rozumiem =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
straczek1988 Napisano 26 Październik 2015 Autor Share Napisano 26 Październik 2015 wielkość, bo takich medalików mam kilkadziesiąt, ale takiego maleństwa jeszcze nigdy nie trafiłem, ani nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darekoli Napisano 28 Październik 2015 Share Napisano 28 Październik 2015 jak znajdę swojego,jeszcze mniejszego i srebrnego to się też pochwalę, ale na razie mam remont i nie wiem gdzie leżakuje. Te mniej ciekawe fanty są porozpierdzielane po pokojach:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.