GIWEROLOG_16 Napisano 22 Październik 2015 Napisano 22 Październik 2015 WitajcieUwaga na whitesa eagle spectrum który w tym momencie wystawiony jest na allegro za astronomiczne 1300!!!Jest on nie sprawny i przechodzi z rąk do rąk, podłokietnik noname, brak naklejek, popękane plastikowe nakrętki na sztycach, wyświetlacz wlutowany chyba palnikiem...Wiem jest to mój ulubiony model xlt i warty uwagi sprzęt ale zdecydowanie nie ten egzemplarz.Uważajcie bracia PoszukiwaczeDarz dół !
IdeL Napisano 22 Październik 2015 Napisano 22 Październik 2015 Eagle jak Eagle. Zupełnie nie wiem, skąd wiesz, że podłokietnik jest o name". Przecież w ogóle nie widać tego na zdjęciach.Cena - 1300zł, w ogóle mnie nie dziwi. Przecież ten detektor bije na głowę swojego następcę, czyli XLT we wszystkich edycjach". Eagle Spectrum, to ponadczasowy klasyk, któremu mało co współczesnego, dostępnego na rynku dorówna - popatrz sobie jakie ceny osiągają te sprzętu w USA. Chyba tylko V3i i MXT.Sonda rzeczywiście nie jest tą, z którą był onegdaj sprzedawany. Nie znam tego modelu BM'ki, ale niewykluczone, że po prostu na niej działał stabilniej. Dodam, że oryginalne sondy z tęczą", są zwyczajnie, do sempiterny". To chyba najgorsze sondy jakie łajtes wypuścił.Skoro twierdzisz, że sprzęt jest uszkodzony, to może napisz skąd to wiesz i jakie są objawy uszkodzenia, bo to, że przechodzi z rąk do rąk, może i jest prawdą, ale raczej nie via ten portal aukcyjny.Zresztą, jakby co, to ten detektor jest 100% naprawialny. Można do niego kupić chyba wszystko.PozdrawiamIdeL
IdeL Napisano 22 Październik 2015 Napisano 22 Październik 2015 Aaa, nie wiem czy są nalepki czy też nie (pod tym kątem nie widzę), ale zdobycie tego typu kalkomanii" nie stanowi większego problemu.Widzę brakuje wlepki z żółtym napisem Spectrum, na górze manipulatora. Ale może to być konsekwencją wymiany obudowy control-boxa" na nowy.Pozdro
szutnik Napisano 23 Październik 2015 Napisano 23 Październik 2015 Trochę Giwerolog przeginasz. Cena normalna. Na allezło w ciągu dwóch lat nie był wystawiany. Chyba ,że miałeś go w łapkach i sprawdziłeś ,że niesprawny.Jeżeli nawet są jakieś drobne mankamenty ( śrubka, podłokietnik czy inne barachło ) to wybacz , czego oczekujesz od sprzętu z tak pięknym rocznikiem? Za whisky tyle leżakowane też trzeba zapłacić :) .pzdr.ps. Pozdrawy dla białej sepsy Idela- masz mnie łobuzie na sumieniu :)
szkot14 Napisano 20 Grudzień 2015 Napisano 20 Grudzień 2015 <<KOMPUTER NA KIJU<< Ma w sobie wszystko co ludzie wymyśleli w tym temacie. Kupiłem go 7 lat temu na e-bayu w uk. Nie chcę innego.
IdeL Napisano 26 Grudzień 2015 Napisano 26 Grudzień 2015 Szutnik, o co chodzi z tą sepsą". Bo nijak nie kumam :)Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.