Naider Napisano 8 Październik 2015 Autor Napisano 8 Październik 2015 Witam kolegów,ostatnio znalazłem w starym domu kilka butelek po mleku,pamiętam czasy kiedy było ono sprzedawane,ale nie wiem co oznacza ten skrót? SZML? szukałem w necie ale nie mogę nic znaleźć.Czy ktoś wie co oznacza ten skrót? Pozdrwiam.
PATRON Napisano 8 Październik 2015 Napisano 8 Październik 2015 krajowy związek spółdzielni mleczarskich
PATRON Napisano 8 Październik 2015 Napisano 8 Październik 2015 aktualnie tak jak napisałem to się nazywa....to samo logoPost został zmieniony ostatnio przez moderatora PATRON 15:32 08-10-2015
bjar_1 Napisano 8 Październik 2015 Napisano 8 Październik 2015 Co do datowania to stawiam na lata 60-70-te.
Naider Napisano 8 Październik 2015 Autor Napisano 8 Październik 2015 masz rację bjar_1 na denku jest data 72r. jeszcze raz dzięki.
Pytanie
Naider
Witam kolegów,ostatnio znalazłem w starym domu kilka butelek po mleku,pamiętam czasy kiedy było ono sprzedawane,ale nie wiem co oznacza ten skrót? SZML? szukałem w necie ale nie mogę nic znaleźć.Czy ktoś wie co oznacza ten skrót?
Pozdrwiam.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.