tyfus Napisano 6 Październik 2015 Share Napisano 6 Październik 2015 wierzę, że szybko się znajdzie cały i zdrowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 6 Październik 2015 Share Napisano 6 Październik 2015 wisi już. tytuł nawet wytłuściłem"... 3mam kciuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 7 Październik 2015 Share Napisano 7 Październik 2015 Witamwłaśnie dostałem informację że Adaś brachol Marka się odnalazł dzięki wszystkim za zaangażowanie w poszukiwaniach pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 7 Październik 2015 Share Napisano 7 Październik 2015 No to odklejamy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 7 Październik 2015 Share Napisano 7 Październik 2015 gwoli ścisłości... podwiesił chyba Yeti, ja tylko wytłuściłem"...nie mniej jednak super, że się wszystko dobrze skończyło. czy ewentualnie możesz wyjawić jakieś szczegóły odnalezienia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 7 Październik 2015 Share Napisano 7 Październik 2015 Oj tam, oj...Tyfus- zmień tytuł bo mam za mały monitor i wszystko mi się rozjeżdża... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 7 Październik 2015 Share Napisano 7 Październik 2015 herbaty ni piłeś czasem?mła się nic nie ozjeżdża" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.