tyfus Napisano 6 Październik 2015 Napisano 6 Październik 2015 wierzę, że szybko się znajdzie cały i zdrowy.
tyfus Napisano 6 Październik 2015 Napisano 6 Październik 2015 wisi już. tytuł nawet wytłuściłem"... 3mam kciuki.
torba5 Napisano 7 Październik 2015 Napisano 7 Październik 2015 Witamwłaśnie dostałem informację że Adaś brachol Marka się odnalazł dzięki wszystkim za zaangażowanie w poszukiwaniach pozdrawiam
tyfus Napisano 7 Październik 2015 Napisano 7 Październik 2015 gwoli ścisłości... podwiesił chyba Yeti, ja tylko wytłuściłem"...nie mniej jednak super, że się wszystko dobrze skończyło. czy ewentualnie możesz wyjawić jakieś szczegóły odnalezienia?
Czlowieksniegu Napisano 7 Październik 2015 Napisano 7 Październik 2015 Oj tam, oj...Tyfus- zmień tytuł bo mam za mały monitor i wszystko mi się rozjeżdża...
tyfus Napisano 7 Październik 2015 Napisano 7 Październik 2015 herbaty ni piłeś czasem?mła się nic nie ozjeżdża" :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.