ursusarctos Posted October 2, 2015 Author Posted October 2, 2015 Witam Państwa serdecznie. Poszukuję informacji na temat oznaczeń znajdujących się na jelcu szabli, tzw. Dragonki, której od lat jestem posiadaczem. W końcu chciałbym rozwikłać tą zagadkę. Liczę na Waszą pomoc, jednocześnie pozdrawiam!
bjar_1 Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 2. bateria 30. brygady artyleriihttp://www.regiment.ru/reg/IV/B/30/1.htm
ursusarctos Posted October 2, 2015 Author Posted October 2, 2015 Bardzo Panu dziękuję za szybką reakcję. Życzę wieeelu skarbów pod łopatką!
ursusarctos Posted October 2, 2015 Author Posted October 2, 2015 Ciekawi mnie gdzie stacjonowała ta brygada.. Pozdrawiam
ursusarctos Posted October 2, 2015 Author Posted October 2, 2015 Niestety, zmuszony jestem ją sprzedać. Nie pytam o jej wartość, rynek sam to zweryfikuje. Sentymentalna jest wielka ale niestety życie płata różne scenariusze i zmuszony jestem się jej pozbyć. W domu jest od ponad 30 lat..
Question
ursusarctos
Witam Państwa serdecznie. Poszukuję informacji na temat oznaczeń znajdujących się na jelcu szabli, tzw. Dragonki, której od lat jestem posiadaczem. W końcu chciałbym rozwikłać tą zagadkę. Liczę na Waszą pomoc, jednocześnie pozdrawiam!
5 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.