ursusarctos Napisano 2 Październik 2015 Autor Napisano 2 Październik 2015 Witam Państwa serdecznie. Poszukuję informacji na temat oznaczeń znajdujących się na jelcu szabli, tzw. Dragonki, której od lat jestem posiadaczem. W końcu chciałbym rozwikłać tą zagadkę. Liczę na Waszą pomoc, jednocześnie pozdrawiam!
bjar_1 Napisano 2 Październik 2015 Napisano 2 Październik 2015 2. bateria 30. brygady artyleriihttp://www.regiment.ru/reg/IV/B/30/1.htm
ursusarctos Napisano 2 Październik 2015 Autor Napisano 2 Październik 2015 Bardzo Panu dziękuję za szybką reakcję. Życzę wieeelu skarbów pod łopatką!
ursusarctos Napisano 2 Październik 2015 Autor Napisano 2 Październik 2015 Ciekawi mnie gdzie stacjonowała ta brygada.. Pozdrawiam
ursusarctos Napisano 2 Październik 2015 Autor Napisano 2 Październik 2015 Niestety, zmuszony jestem ją sprzedać. Nie pytam o jej wartość, rynek sam to zweryfikuje. Sentymentalna jest wielka ale niestety życie płata różne scenariusze i zmuszony jestem się jej pozbyć. W domu jest od ponad 30 lat..
Pytanie
ursusarctos
Witam Państwa serdecznie. Poszukuję informacji na temat oznaczeń znajdujących się na jelcu szabli, tzw. Dragonki, której od lat jestem posiadaczem. W końcu chciałbym rozwikłać tą zagadkę. Liczę na Waszą pomoc, jednocześnie pozdrawiam!
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.