jasper37 Napisano 29 Wrzesień 2016 Share Napisano 29 Wrzesień 2016 Powiem szczerze że to dla mnie niespodzianka,zawsze jak iło" mi na folię-była folia i teraz pomijam taki sygnał,być może niesłusznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azja72 Napisano 30 Wrzesień 2016 Share Napisano 30 Wrzesień 2016 Zauważcie(przynaniej w moim wykrywaczu tak jest)że folia też nie bije tylko na jednym skobelku .Generalnie niby najczęściej dwa ostatnie ale jak folijka mniejsza zwinięta w kulkę to u mnie może się zdarzyć że bije nawet od środkowych skobelków i skacze do góry. Jak się robi test na złoto to przecież też pokazuje na tych skobelkach wyżej. Więc wychodzi na to, że nie można pomijać sygnałów na folię. Jest to oczywiście bardzo męczące i sama czasem pomijam takie sygnały ,zwłaszcza na rudnym" polu. Ostatnio jednak dzięki silnej😁niezłomnej woli udało mi się w okolicach folii wykopać pierwsze w życiu złoto. Faktem jest że pole generalnie było zasobne więc staraliśmy się w związku z tym kopać wszystkie sygnały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasper37 Napisano 30 Wrzesień 2016 Share Napisano 30 Wrzesień 2016 Azja 72 moja prośba nadal aktualna (porównanie sond) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.