abcd Napisano 31 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2015 Bardzo pożyteczne wydawnictwo,polecam http://ksiegarnia.pwn.pl/public/pic/hcovers/240/be/znaki-funkcyjne-urzdnikw-sub-i-stray-na-ziemiach-polskich-xixxx-w_275601.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sigis3 Napisano 2 Sierpień 2015 Share Napisano 2 Sierpień 2015 Zainteresowała mnie ta pozycja. Jak oceniasz jakość publikacji, w sensie ilości informacji, jakości zdjęć(?), itd. Myślę o kupnie, ale staram się wybierać wartościowe rzeczy, żeby ewentualnie uniknąć kolejnej niepotrzebnej cegły na półce, tak, że prosiłbym o opinię, jakieś szczegóły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcd Napisano 4 Sierpień 2015 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2015 275 stron ponad 400 fotografii ,nie mam broń Boże żadnych udziałów w tym wydawnictwie uważam że jest wartościowe bezstronnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sigis3 Napisano 5 Sierpień 2015 Share Napisano 5 Sierpień 2015 Dzięki. Nie pomyślałem nawet, że coś reklamujesz, spokojnie :)Wiadomo, zamówić przez internet jest taniej i prościej, ale nie przekartkuję tego przed zakupem, stąd pytanie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.