unkas1981 Napisano 11 Lipiec 2015 Autor Napisano 11 Lipiec 2015 Witam , czy ktoś byłby w stanie określić co to za motyw i jakie było przeznaczenie tego przedmiotu? Jest dość duży, około 15 cm (wysokość) Z jakiego materiału wykonane nie wiem...Wkręty to zmyłka, ktoś przykręcił to sobie do drzwi szopy...z góry dzięki za podpowiedzi.
unkas1981 Napisano 11 Lipiec 2015 Autor Napisano 11 Lipiec 2015 Witam , czy ktoś byłby w stanie określić co to za motyw i jakie było przeznaczenie tego przedmiotu? Jest dość duży, około 15 cm (wysokość) Z jakiego materiału wykonane nie wiem...Wkręty to zmyłka, ktoś przykręcił to sobie do drzwi szopy...z góry dzięki za podpowiedzi.
viator01 Napisano 11 Lipiec 2015 Napisano 11 Lipiec 2015 Godło cesarstwa niemieckiego - zapewne z jakiegoś urzędu
Pytanie
unkas1981
Witam ,
czy ktoś byłby w stanie określić co to za motyw i jakie było przeznaczenie tego przedmiotu? Jest dość duży, około 15 cm (wysokość) Z jakiego materiału wykonane nie wiem...
Wkręty to zmyłka, ktoś przykręcił to sobie do drzwi szopy...
z góry dzięki za podpowiedzi.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.