Wiem, ze to nie forum maniaków starych odbiorników radiowych czy starej motoryzacji, ale na pewno tutaj tacy są, stąd moje pytanie o to radyjko Blaupunkt Duisburg CR 455kHz niestety bez pokręteł, mechanizm od kaset trochę lata w środku, nie wiem czy chociaż samo radio działa ale do sprawdzenia, ogółem wiem ze radio z ok 1970-1973 roku, i na tym moja wiedza się kończy, czy jest to jakiś
arytas" wśród klasycznego car audio? Pytam, ponieważ o ile jakiegoś beckera z tamtych lat czasem idzie wyhaczyć tutaj po wpisaniu na znanych portalach aukcyjnych nie wyświetla się nic.
Pytanie
Mruk
Witam
Wiem, ze to nie forum maniaków starych odbiorników radiowych czy starej motoryzacji, ale na pewno tutaj tacy są, stąd moje pytanie o to radyjko Blaupunkt Duisburg CR 455kHz niestety bez pokręteł, mechanizm od kaset trochę lata w środku, nie wiem czy chociaż samo radio działa ale do sprawdzenia, ogółem wiem ze radio z ok 1970-1973 roku, i na tym moja wiedza się kończy, czy jest to jakiś arytas" wśród klasycznego car audio? Pytam, ponieważ o ile jakiegoś beckera z tamtych lat czasem idzie wyhaczyć tutaj po wpisaniu na znanych portalach aukcyjnych nie wyświetla się nic.
Pozdrawiam
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.