ludwików Napisano 10 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2015 Zakup garretta 2500gti to jest dobra opcja czy w tych pieniądzach można kupić coś lepszego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dino73 Napisano 10 Lipiec 2015 Share Napisano 10 Lipiec 2015 Nie wiem ile ten Garett kosztuje ale moich kilku kumpli starych kopaczy zakupiło XP GMP i twierdzą że na drobnice sa to bardzo skuteczne wykrywacze,są bardzo zadowoleni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 10 Lipiec 2015 Share Napisano 10 Lipiec 2015 GTI 2500 to przeżytek, żadnej rewelacji ( czasy świetności ma już za sobą ) nie dość że ciężki to za tą cenę masz kilka drobnicowców o wiele lepszych np. wspomniany wyżej XP GMP, minelab xterra 705,coś z tesoro np. tejon/cibola/vaquero, whites mxt/ mxt pro(też wiekowa" konstrukcja, ale zasłużona legenda ), jeszcz może być XP deus, a nawet lepszy będzie garrett at pro. Wybór jest duży, zapomniałem dodac jeszcze o teknetics T2 , omega lub coś z fisherów np. f75 lub f70. Jest jeszcze jedna kwestia, czy będzie to pierwszy wkrywacz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ludwików Napisano 10 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2015 Teraz chodzę na c.scope r1. A może coś z Fishera wersji CZ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 11 Lipiec 2015 Share Napisano 11 Lipiec 2015 Polecam cz3d , chodził z nim mój kumpel i sobie chwalił, jest to jeden z tych starych" dobrych fisherów, podobny jest cz5, obserwuj na aukcjach można tanio wyrwać nawet poniżej 2000pln, lub w UK np. Staffs Metal Detectors L.t.d bywają tam w dobrej cenie używki ( tylko teraz funt drogi ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.