nunek72 Posted July 7, 2015 Author Posted July 7, 2015 Jak w tytule- poszukuję.(mam nadzieję, że teraz jest poprawnie i post nie zostanie po raz kolejny usunięty :-))) )
Czlowieksniegu Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 Nie, nie zostanie...Bardziej prawdopodobne, że Twoje konto zostanie lada moment usunięte...Rozumiem, że żółte słoneczko nic Ci nie powiedziało, podobnie jak jego treść:Zamieszczania ofert kupna lub sprzedaży.http://odkrywca.pl/uwaga-zanim-dodasz-post-na-forum-przeczytaj-to-,227091.html#227091
nunek72 Posted July 7, 2015 Author Posted July 7, 2015 Przecież piszę,że poszukuję... niżej też są posty,że poszukują książek .
Czlowieksniegu Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 Pisanie ze zrozumieniem, ma kolosalną przyszłość...1/ Jak w tytule- chętnie kupię.2/ Szukam pozycji jak w tytule. Może ktoś ma na sprzedaż?Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 17:25 07-07-2015
nunek72 Posted July 7, 2015 Author Posted July 7, 2015 Ja nie dopisałem , może ktoś ma na sprzedaż" To dopisek Szanownego Administratora .... :-)Ja zrozumiałem swój błąd i poprawiłem treść zgodnie z regulaminem...jak widać jeszcze źle...A może zamiast słów powyżej można byłoby sobie dopisać: może ktoś odda za darmo ,lub zechce się wymienić za inne materiały lub nieodpłatnie udostępnić całość lub część "...? Nadgorliwość jak to mówią jest gorsza od faszyzmu, a tu widzę,że ktoś zapomniał dzięki komu istnieją i ętnią życiem " tego typu fora... jak będziecie tak kosić " za byle co to w końcu skończycie tak jak forum pewnego znanego portalu aukcyjnego... Dzięki m. in. zabiegom tzw. adminów radykalnie spadła liczba użytkowników i właściciel uznał,że utrzymywanie tak nieopłacalnego tworu jakim jest forum jest bez sensu . Wywalił adminów i forum zlikwidował... Spierałem się niejednokrotnie z tymi adminami - straszyli że usuną, zablokują, etc... i co? Ja dalej tam prosperuję i mam się nawet dobrze , a ich już dawno nie ma...:-) Nie mam czasu na gierki słowne i przekomarzanie się . I tak już dużo czasu tu poświęciłem.Wal Waść tą czerwoną kartkę i kończymy z tym forum...Kłaniam się i mimo wszystko pozdrawiam.
Czlowieksniegu Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 Chłopie- nie kłam i nie obrażaj czyjejś inteligencji....Prosię: nunek72 (134 / 16) 2015-07-06 08:35:44Witam.Szukam pozycji jak w tytule. Może ktoś ma na sprzedaż?PozdrawiamOpowiedz- co dopisałem?
nunek72 Posted July 7, 2015 Author Posted July 7, 2015 Usuń ten post chłopie razem z moim kontem i po sprawie...nie mam już ani zamiaru ani ochoty więcej się tu udzielać i wogóle odwiedzać.Skutecznie mnie zniechęciłeś. To forum z czasem będzie wymierać " tak jak wersja papierowa - powoli.b/tTym razem już bez pozdrowień.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.