nunek72 Napisano 7 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2015 Jak w tytule- poszukuję.(mam nadzieję, że teraz jest poprawnie i post nie zostanie po raz kolejny usunięty :-))) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 7 Lipiec 2015 Share Napisano 7 Lipiec 2015 Nie, nie zostanie...Bardziej prawdopodobne, że Twoje konto zostanie lada moment usunięte...Rozumiem, że żółte słoneczko nic Ci nie powiedziało, podobnie jak jego treść:Zamieszczania ofert kupna lub sprzedaży.http://odkrywca.pl/uwaga-zanim-dodasz-post-na-forum-przeczytaj-to-,227091.html#227091 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nunek72 Napisano 7 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2015 Przecież piszę,że poszukuję... niżej też są posty,że poszukują książek . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 7 Lipiec 2015 Share Napisano 7 Lipiec 2015 Pisanie ze zrozumieniem, ma kolosalną przyszłość...1/ Jak w tytule- chętnie kupię.2/ Szukam pozycji jak w tytule. Może ktoś ma na sprzedaż?Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 17:25 07-07-2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nunek72 Napisano 7 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2015 Ja nie dopisałem , może ktoś ma na sprzedaż" To dopisek Szanownego Administratora .... :-)Ja zrozumiałem swój błąd i poprawiłem treść zgodnie z regulaminem...jak widać jeszcze źle...A może zamiast słów powyżej można byłoby sobie dopisać: może ktoś odda za darmo ,lub zechce się wymienić za inne materiały lub nieodpłatnie udostępnić całość lub część "...? Nadgorliwość jak to mówią jest gorsza od faszyzmu, a tu widzę,że ktoś zapomniał dzięki komu istnieją i ętnią życiem " tego typu fora... jak będziecie tak kosić " za byle co to w końcu skończycie tak jak forum pewnego znanego portalu aukcyjnego... Dzięki m. in. zabiegom tzw. adminów radykalnie spadła liczba użytkowników i właściciel uznał,że utrzymywanie tak nieopłacalnego tworu jakim jest forum jest bez sensu . Wywalił adminów i forum zlikwidował... Spierałem się niejednokrotnie z tymi adminami - straszyli że usuną, zablokują, etc... i co? Ja dalej tam prosperuję i mam się nawet dobrze , a ich już dawno nie ma...:-) Nie mam czasu na gierki słowne i przekomarzanie się . I tak już dużo czasu tu poświęciłem.Wal Waść tą czerwoną kartkę i kończymy z tym forum...Kłaniam się i mimo wszystko pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 7 Lipiec 2015 Share Napisano 7 Lipiec 2015 Chłopie- nie kłam i nie obrażaj czyjejś inteligencji....Prosię: nunek72 (134 / 16) 2015-07-06 08:35:44Witam.Szukam pozycji jak w tytule. Może ktoś ma na sprzedaż?PozdrawiamOpowiedz- co dopisałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nunek72 Napisano 7 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2015 Usuń ten post chłopie razem z moim kontem i po sprawie...nie mam już ani zamiaru ani ochoty więcej się tu udzielać i wogóle odwiedzać.Skutecznie mnie zniechęciłeś. To forum z czasem będzie wymierać " tak jak wersja papierowa - powoli.b/tTym razem już bez pozdrowień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.