fuks_ag Napisano 11 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2015 Ktos znalazl kreta garretta i chce go opchnać na allegro z okolic Głogowahttp://allegro.pl/garrett-pro-pointer-pinpointer-i5443055986.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriczer Napisano 11 Czerwiec 2015 Share Napisano 11 Czerwiec 2015 ktoś kupił chińską lipę i chce go sprzedać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fuks_ag Napisano 12 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2015 ciekawe rzeczy wypisuje - widać uczciwy po zbóju 1 cze znalazł i nie odda 2 ze wciska lipę:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MałyStrzelec Napisano 12 Czerwiec 2015 Share Napisano 12 Czerwiec 2015 Made in USA wiec raczej nie podróbka raczej Made in China by było jak podróbka orginalna gościu zgłosi kradzież ty to kupisz policja skontroluje i po ptakach i oczywiście dla mnie drogo o 100 mniej bym się skusił :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 12 Czerwiec 2015 Share Napisano 12 Czerwiec 2015 ty Strzelec a jak by stało napisane Made in Pacanowo to byłbyś przekonany że wykuty w Pacanowie :)Chiniol i może być że taki wkręt coby sie pozbyć babola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubulek Napisano 12 Czerwiec 2015 Share Napisano 12 Czerwiec 2015 http://item.taobao.com/item.htm?spm=a230r.1.14.51.N8qD4T&id=42682765667&ns=1&abbucket=18#detailMa dobrą przebitkę 1 ¥ = 60 groszy. Czysty zysk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lelonek1 Napisano 12 Czerwiec 2015 Share Napisano 12 Czerwiec 2015 Ale na chińskim nie pisze made in USA. Po drugie po to jest kod na pasku na zakrętce i w środku karteczka z kodem,żeby móc sobie go sprawdzić skąd jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lelonek1 Napisano 12 Czerwiec 2015 Share Napisano 12 Czerwiec 2015 PS.Polecam zgłosić naruszenie zasad za taki opis jak dał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 12 Czerwiec 2015 Share Napisano 12 Czerwiec 2015 nie będę polemizował z takim znawcą co plecie coś o jakimś kodzie którego tam nie ma ,jest tylko nr seryjny,kolejna sprawa co ty pleciesz że na chińskim nie pisze made in USA ,jak to mi uzasadnisz ,po czym ,myślisz że jak chińczyk podrabia Rolexa to pisze na nim made in china ?także Panie kolego ani po pierwsze ani po drugie .....początkowo chiniole waliły tylko jeden nr seryjny ale to było króciutko ,teraz mają różne numery często kopiowane z oryginałów i nawet jak napiszesz do producenta i podasz nr to dupa bo oni potwierdzą tylko że wyprodukowany u nich ,wklejam link do podróby chińskiej coby niektórym w głowach rozjaśnić oraz polecam zwrócić uwagę na made in USA http://www.youtube.com/watch?v=R0tBb4OWJmQ#t=335 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
my4tic Napisano 14 Czerwiec 2015 Share Napisano 14 Czerwiec 2015 Oszust. Pan, który ie wie co znalazł" brał udział w tej http://allegro.pl/wykrywacz-metali-garrett-at-pro-gwarancja-i5280885608.html aukcji, z resztą ją wygrał. Dostał też pozytywny komentarz.ZBAW3K (72) (Sprzedający) Pozytywny 12 maj 2015, 19:40 5280885608 PokażTransakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szpachelka12 Napisano 15 Czerwiec 2015 Share Napisano 15 Czerwiec 2015 A czym różni się chiński kret"Od amerykańskiego,poza tym,że jest chiński? Awaryjnością,wykonaniem?Czy tak naprawdę niczym.Pytam z czystej ciekawości.Nigdy nie używałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriczer Napisano 15 Czerwiec 2015 Share Napisano 15 Czerwiec 2015 http://www.youtube.com/watch?v=9uW2SCUo9U4Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 18:31 15-06-2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szpachelka12 Napisano 15 Czerwiec 2015 Share Napisano 15 Czerwiec 2015 Rozumiem-Jeden dochodzi.A potem szczytuje.Drugi tylko szczytuje.Dzięki za film. Już zrozumiałem różnice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darekoli Napisano 15 Czerwiec 2015 Share Napisano 15 Czerwiec 2015 tak jak wyżej, statyk oryginał a dynamik chiny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MałyStrzelec Napisano 17 Czerwiec 2015 Share Napisano 17 Czerwiec 2015 ty torba no w sumie masz racje to się powstrzymam od zakupu na razie kreta bo same podróbki i na 100% pewności nie ma.Ale myśle że jednak pali głupa że znalazł zawsze potem po zakupie można posądzić go że handluje podróbami a twierdził że orginał! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fuks_ag Napisano 19 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2015 następny http://allegro.pl/garrett-pro-pointer-i5457683091.htmlnormalnie ludzi wyzucają je nagminnie plaga jakas czy co?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnamamba Napisano 19 Czerwiec 2015 Share Napisano 19 Czerwiec 2015 a niedawno kupił to.... http://allegro.pl/garrett-pro-pointer-at-propointer-pinpointer-point-i5233083224.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fuks_ag Napisano 19 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2015 dziwne, ze nie przyznają się do swoich rzeczy, chyba jednak nabyl chinola i teraz ciemniakowi chce sprzedać jako oryginał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriczer Napisano 19 Czerwiec 2015 Share Napisano 19 Czerwiec 2015 No debile po prostu debile, już swojego opisu chinola sam nie wymyśli nawet... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolfskirch Napisano 3 Lipiec 2015 Share Napisano 3 Lipiec 2015 Ja mam chinskiego a kumpel dostal w promocji do garretta 250 oryginalnego. Jego po kilka wypadach trzeba uderzac dlonia zeby sie wlaczyl dobrze a moj dziala bez zarzutow. W dodatku moj piszczy na metal i wibruje a jego tylko wibruje :) Niby chonczyk ale roznicy duzej nie ma wedlug mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeton Napisano 5 Lipiec 2015 Share Napisano 5 Lipiec 2015 To chyba w życiu nie używałeś prawdziwego garetta. Skończcie opowiadać bajki ze chińska podróbka to prawie to samo. Mam oryginał, testowałem chińczyka. Nie ma co porównywać i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 5 Lipiec 2015 Share Napisano 5 Lipiec 2015 hłe hłe to co wypisuje wolf to chyba fala upałów wywołała bo większych bredni nie czytałem ,w tej promocji to może wibrator w sensie dildo dostał .....,boże co za brednie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.