Pro-Digger Napisano 11 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2015 Guzik z terenów Pomorza Zachodniego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 11 Czerwiec 2015 Share Napisano 11 Czerwiec 2015 Lenistwo?Był fefnaście razy...http://odkrywca.pl/search/index.php?sq=guzik+z+kotwic%B1&ws=txt&id_forum=all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pro-Digger Napisano 11 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2015 Nie lenistwo ,przeleciałem linka co podałeś już dawno temu i takiego samego z taka koroną nie znalazłem ,nikt nigdy tego guzika nie zidentyfikował ,nawet na buttonarium nie ma .Fetnaście razy ??gdzie ? sprawdź sobie sam to co podałeś na początek bo to że tytuł taki sam nie znaczy że ten sam rodzaj guzika ,tam jest każdy inny ale takiego nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pro-Digger Napisano 11 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2015 i kto tu idzie na łatwizne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pro-Digger Napisano 11 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2015 tzn na buttonarium jest ,ale napisane że niezidentyfikowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol35 Napisano 14 Czerwiec 2015 Share Napisano 14 Czerwiec 2015 Szedł bym tym tropem.KAISERLICHE MARINE lub też Kaiserliche und Königliche Kriegsmarine - Cesarsko-Królewska Marynarka Wojenna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darekoli Napisano 14 Czerwiec 2015 Share Napisano 14 Czerwiec 2015 kolega Pro-Digger już w 99,9% już wie jaki to guzik z innego źródła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol35 Napisano 15 Czerwiec 2015 Share Napisano 15 Czerwiec 2015 To powiedzcie na forum coś, bo sam jestem ciekawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darekoli Napisano 16 Czerwiec 2015 Share Napisano 16 Czerwiec 2015 http://myvimu.com/exhibit/54666559-guzik-carskiego-jacht-klubu-z-miasta-petersburg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Senemedar Napisano 18 Czerwiec 2015 Share Napisano 18 Czerwiec 2015 Patrząc po koronie to do carskiego jacht klubu bardziej podobny ten złotawy z tego wątku id., niż ten zielony z muzeum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pro-Digger Napisano 18 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2015 Wciąż guzik pozostaje niezidentyfikowany ,wnioskując po braku pewności w wypowiedziach,moje typy też do do końca nie jestem przekonany czy trafne .Szukałem pol35 Kaiserliche und Königliche Kriegsmarine ale nie trafił sie taki identycznie nigdzie na zdjęciu.Ale thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.