brodaamor Napisano 9 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2015 Niestety znowu smutna wiadomość. Był podporą tego muzeum. Przegadaliśmy całe godziny. Szkoda...http://muzeumsochaczew.pl/aktualnosci/52-zmarl-andrzej-janiszewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz70 Napisano 9 Czerwiec 2015 Share Napisano 9 Czerwiec 2015 Klimat i duszę muzeów tworzą nie eksponaty, ale ludzie, którzy tam pracują. Pamiętam, jak kilka miesięcy temu Pan Andrzej oprowadzał mnie i moje latorośle po ekspozycji w Sochaczewie. Miałem wrażenie, że wie wszystko o każdej z wystawianych pamiątek. Potrafił o nich rozmawiać godzinami, miało się wrażenie, że nie jest w pracy, ale u siebie, w domu.Żal więc, szkoda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodaamor Napisano 9 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2015 Pogrzeb odbędzie się w piątek 12.06 o godzinie 12.00 w Kościele parafii św. Wawrzyńca w Sochaczewie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.