zaara Napisano 7 Czerwiec 2015 Autor Napisano 7 Czerwiec 2015 Witam, proszę o identyfikację nabijki(?)ze zdjęcia, która ma wymiary 10x5 cm. Mnie udało się odczytać napis HONI SOIT QUI MAL Y PENSE co oznacza Hańba temu, kto myśli źle o nim".Może ktoś wie więcej na jej temat?
viator01 Napisano 7 Czerwiec 2015 Napisano 7 Czerwiec 2015 Zobacz tutajhttp://www.busaccagallery.com/catalog.php?itemid=5848#
zaara Napisano 7 Czerwiec 2015 Autor Napisano 7 Czerwiec 2015 Śliczne dziękuję Viator01! pozdrawiam;-)
viator01 Napisano 8 Czerwiec 2015 Napisano 8 Czerwiec 2015 Dla potomnych skopiowałem początek w oryginale - na wypadek, gdyby zniknęło:This is an Antique bronze badge, 7th Queen's Own Hussars coat of arms British Cavalry Badge design! Bit boss, 7th Hussars, c1857"
Pytanie
zaara
Witam, proszę o identyfikację nabijki(?)ze zdjęcia, która ma wymiary 10x5 cm. Mnie udało się odczytać napis HONI SOIT QUI MAL Y PENSE co oznacza Hańba temu, kto myśli źle o nim".
Może ktoś wie więcej na jej temat?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.