Stranger20 Napisano 26 Maj 2015 Autor Share Napisano 26 Maj 2015 Witam wszystkich. Od niedawna (właściwie tygodnia) zacząłem chodzić z wykrywaczem. W końcu udało mi się poskładać stelaż i cewkę do Jabola.Ale do rzeczy - co to mogą być za dziury? I czy są warte przeszukania? Głębokość od 70 cm do metra, szerokość 2 metry x 3-3,5m. Akurat są w pobliżu mojej miejscówki gdzie kopię jak oszalały łuski od M-osina i TulskiegoTokarieva.Są bezpośrednio przy drodze, część z nich (ta bardziej pozioma) jest na skraju lasu - czy to są pozostałości po leśnikach, czy ki wuj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bassista Napisano 27 Maj 2015 Share Napisano 27 Maj 2015 okopy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 27 Maj 2015 Share Napisano 27 Maj 2015 Widziałeś kiedyś okopy? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bassista Napisano 27 Maj 2015 Share Napisano 27 Maj 2015 jaaaa, no to moga byc ziemianki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekA Napisano 27 Maj 2015 Share Napisano 27 Maj 2015 Szybciej kopce na ziemniaki lub buraki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 27 Maj 2015 Share Napisano 27 Maj 2015 Wklęsłe? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rfx Napisano 27 Maj 2015 Share Napisano 27 Maj 2015 Ziemianki. A są zapewne w lesie, bo na polach by je zaorano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekA Napisano 27 Maj 2015 Share Napisano 27 Maj 2015 bjar-1 budowę kopca z reguły rozpoczyna się od wykonania zagłębienia o głębokości kilkudziesięciu cm. Po wybraniu zawartości, zagłębienie pozostaje, chyba że zostanie zasypane lub zaorane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.