Joorkan Napisano 19 Maj 2015 Autor Napisano 19 Maj 2015 Witam wypadła mi ostatnio obrączka, kolor srebrny. Proszę o id co oznacza sygnatura 78 AT, czy jest szansa, że to srebro?Pozdrawiam
Luckey13 Napisano 21 Maj 2015 Napisano 21 Maj 2015 Kolega zapomniał dać zdjęcie chyba :)Widziałem gdzieś na forum srebrny pierścionek z literami AT, ale poza tym były też punce srebra, bicia mogą się zatrzeć, na pewno nie ma tam nic więcej?Teoretycznie srebro próby mieć nie musi, jeżeli nie przekracza pewnej wagi, bodajże 5g, ale ja się nie spotkałem z wyrobem nieoznakowanym w postaci obrączki, nie licząc amatorskich samoróbek z monet etc, ale takie w ogóle nie mają bić, widywałem srebrne kolczyki bez próby, ale nic większego - ale też i nie jestem specem od biżuterii, wszystkiego nie wiem :)
Joorkan Napisano 23 Maj 2015 Autor Napisano 23 Maj 2015 Masz rację, obok AT jest coś jeszcze, jakby jakiś symbol, ale słabo widoczny. Jak wrócę z urlopu dam foto.Pozdrawiam!
Pytanie
Joorkan
Pozdrawiam
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.