Szaman9 Napisano 12 Maj 2015 Autor Share Napisano 12 Maj 2015 poproszę o jakieś wskazówki , z tej strony skóra , średnica 28 mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaman9 Napisano 12 Maj 2015 Autor Share Napisano 12 Maj 2015 z drugiej strony jakaś blaszka cynowana , nie wiem , nie widac żadnego zaczepu . co to może byc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaman9 Napisano 12 Maj 2015 Autor Share Napisano 12 Maj 2015 i drugi przedmiot , materiał dziwny dla mnie i proszę o oświecenie , wygląda dosłownie , jak magnez , kamień , ale nie jest tym , ani tym . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaman9 Napisano 12 Maj 2015 Autor Share Napisano 12 Maj 2015 z tej strony były jakieś inicjały, napis , nie wiem ? pierwsze jakby M , a ostatnie F . Średnica około 35mm . dzięki i pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honker Napisano 13 Maj 2015 Share Napisano 13 Maj 2015 cześć to pierwsze wygląda na zwłoki guzika i pewnie nie jest to skóra tylko tektura a drugie to mogą być resztki przęślika pozd marek ps. inicjał to może być D ale nie koniecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaman9 Napisano 13 Maj 2015 Autor Share Napisano 13 Maj 2015 z tym przęślikiem , w sumie ja się nie znam , ale wydaje mi się , że otwór jest na górze , nie w środku , a druga sprawa , to to , że złamanie jest w najcięższym punkcie , bo w środku tego czegoś był kwadrat z jednej strony ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaman9 Napisano 13 Maj 2015 Autor Share Napisano 13 Maj 2015 ( najcieńszym punkcie - przepraszam ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaman9 Napisano 13 Maj 2015 Autor Share Napisano 13 Maj 2015 a z tym D - to faktycznie są jakieś warstwy nakładane, może i tektura , ale nie ma zaczepu i nie wiem jak to mógł byc guzik , nie rozumiem ? bardziej skojarzyłem z tym pudełeczkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaman9 Napisano 13 Maj 2015 Autor Share Napisano 13 Maj 2015 też nie ma zaczepu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaman9 Napisano 13 Maj 2015 Autor Share Napisano 13 Maj 2015 i w środku też była tektura ( inna średnica - około 20 mm ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akcej Napisano 13 Maj 2015 Share Napisano 13 Maj 2015 Resztki z takiej bateriihttp://zszywka.pl/p/bateria-plaska-swietna-do-napedzani-1989910.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 13 Maj 2015 Share Napisano 13 Maj 2015 Szaman... i nie wiem jak to mógł byc guzik , nie rozumiem ?"bo to jest tylko wypełnienie guzika. samych części metalowych nie ma.za wypełnienie stosowano też np. gips. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaman9 Napisano 13 Maj 2015 Autor Share Napisano 13 Maj 2015 dzięki tyfus ( zobaczyłem to w końcu,he,he ) - obfitości . ps ( akcej ) . a strona z baterią nie wchodzi niestety ,ale dzięki serdeczne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.