Skocz do zawartości

XP DEUS

Pro-Digger

Rekomendowane odpowiedzi

Czy jest możliwość wymiany szybki w konsoli ? Trochę mi się porysowała mimo że miałem etui ,chyba piasek się dostał czy coś ,troche mnie to martwi ,bo możliwe za kilka miesięcy nic nie będę widział.Pytanie głównie do Raneda. No chyba że ktoś miał podobny problem i zna odpowiedź na moje pytanie .

• Odpowiedzi 56
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 weeks later...
  • 7 months later...
Witam mam problem z xp desusem juz tlumacze chodzi mi dokladnie o balans gruntu niewazne czy mam ustawione sledzenie recznie itd opisze dokladniej przykladowo wchodze balanas gruntu ustawiam sledzenie w gornym prawym rogu pokazuje mi wartosc 86 i wychodze z menu gruntu zaczynam zamiatac i po chwili w prawym gornym rogu na glownym pulpicie sa 2 wartosci gorna i dolna (grunt) zaczyna przeskakiwac np na 80 gorna i 81 dolna po chwili znowu na 72 i 73 przy tym ciagle skrzeczy i sie wzrusza gdy wejde w menu gruntu i od nowa istawie sledzenie na chwile robi sie ok ustawia sie przykladowo na 86 gorna i 87 dolna i zaraz znowu wariuje niewazne jaki program chociaz na relic troche zadziej i mniej ale tez.Wczesniej tak nie bylo chociaz juz zwariowalem bo kolega kupil sobie zupelnie nowego deusa i ma tak samo w czym problem bo nie wierze ze tak powinno byc moze ktos sie z tym spotkal pozdrawiam i czekam na odpowiedz chyba ze jakis posiadacz deusa ma telefon i moglby do mnie zadzwonic i obgadac temat z gory dziekuje i pozdrawiam 723 659 588

No właśnie tak powinno być. Śledzenie na tym polega. Górna wartość to aktualny odczyt z gruntu. Dolna wartość to TWOJA NSTAWA. Tak więc jak chcesz, aby deusik sam za Ciebie tą nastawę robił i dopasowywał ją do aktualnego gruntu ( bo to robi śledzenie) to właśnie automatycznie zmienia dolną nastawę próbując ją dopasować do górnej. Wszystko działa tak jak trzeba. Nie ma czegoś takiego jak śledzenie ręczne. Balans gruntu możesz ustawić ręcznie - wartość jaką sobie życzysz np.:86 i to się samo nie zmieni. Możesz też pompować" deus odczyta wartość balansu i go ustawi - ale to też się samo nie zmienia w trakcie chodzenia.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie