Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Wczoraj z okazji 100 rocznicy bitwy pod Gorlicami odbyła się inscenizacja w Sękowej. 300 rekonstruktorów z kilku państw, konie, samolot, 1,5 godziny spektakl, a tu nikt słowem o tym nie wspomina?
Wojtek
Napisano
szczerze mówiąc,to za bardzo nie ma o czym mówić,może i samo reko było fajne,ale cała reszta klapa po całości.organizatorzy nie poradzili sobie z tak dużą imprezą.zaczynając od transportu pod cmentarz,potem długie czekanie na przemarsz,na rynku to już szkoda mówić co się działo.nie wspomnę o transporcie powrotnym do miejsc zakwaterowania i sprzęcie na reko dla dużej liczby rekonstruktorów.stojąc 50 min w kolejce nikt nawet nie poinformował że zabrakło strzelaczy.według mnie to impreza przereklamowana.
Napisano
Liczyłem na ładne fotki, nie da się być wszędzie jednocześnie. Z pozycji widza mi się podobało, jedyny minus to mało trybun dla widzów co powodowało ścisk okrutny.
Wojtek
Napisano
A to zdjęcia są w gazecie
http://www.gazetakrakowska.pl/artykul/3846255,100lecie-bitwy-gorlickiej-wielka-rekonstrukcja-w-sekowej-nowe-zdjecia,id,t.html?cookie=1
Napisano
kol. kuczko ma racje, to co się działo pierwszego dnia to było lekkie przegięcie", jeszcze się nigdzie tyle nie wystałem :/, poza tym,po wszystkim, rozmawiałem z prof. Olejko który komentował inscenizację, w Jego opinii było - średnio, np. grudniowa impreza w 2014r w limanowej na Jabłońcu była o wiele,wiele lepsza. tu było o wiele za długo, zwłaszcza początek.
Impreza chyba jednak trochę przerosła organizatorów... a szkoda...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie