vojtaz2 Napisano 26 Kwiecień 2015 Autor Napisano 26 Kwiecień 2015 Proszę o pomoc w ustaleniu czy ta blacha jest związana z lotnictwem, dodam że była jeszcze jedna o bok, skraj pola zasianego rzepakiem i nie wiem co dalej będzie w polu.
vojtaz2 Napisano 26 Kwiecień 2015 Autor Napisano 26 Kwiecień 2015 Proszę o pomoc w ustaleniu czy ta blacha jest związana z lotnictwem, dodam że była jeszcze jedna o bok, skraj pola zasianego rzepakiem i nie wiem co dalej będzie w polu.
vojtaz2 Napisano 26 Kwiecień 2015 Autor Napisano 26 Kwiecień 2015 resztki czarnej farby. To ostatnie foto, proszę o pomoc
vojtaz2 Napisano 27 Kwiecień 2015 Autor Napisano 27 Kwiecień 2015 Te otwory nie są czasem po stożkowych nitach?
DOMILUD PL Napisano 27 Kwiecień 2015 Napisano 27 Kwiecień 2015 Właśnie tak wyglądają resztki po wrakach samolotów. I zawsze jest ich dużo, dużo więcej. I często jest to skraj pola.Szukaj dalej.
Pytanie
vojtaz2
Proszę o pomoc w ustaleniu czy ta blacha jest związana z lotnictwem, dodam że była jeszcze jedna o bok, skraj pola zasianego rzepakiem i nie wiem co dalej będzie w polu.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.