motokrys10 Napisano 16 Kwiecień 2015 Autor Napisano 16 Kwiecień 2015 Zwracamy się do was z prośbą o pomoc dla wuja Rysia z Bieszczad który po obejrzeniu filmu DOK. złoto Hitlera postanowił kupić wykrywacz i odnaleźć to złoto nie dla własnego zysku tylko żeby oddać potomkom ofiar 2wojny budrzet 10-15 tysięcy wuja Rysiek bogaty nie jest mieszka jak pustelnik uzbieral trochę kaski i zadzwonił a puzniej przemailowal mi swoja idee poprosił mnie o pomoc w doborze sprzetu. Co mam mu doradzic? Jak mu powiem ze zglupial to się obrazi na śmierć tym bardziej ze chodzi o szczytny cel! Budżet 10-15tys dzieli nas 600km ze wschodu a zachód ale szkoda mi go wiec spróbuje mu jakos pomóc?
toska Napisano 16 Kwiecień 2015 Napisano 16 Kwiecień 2015 No przecież to jasne tylko i wyłącznie Solfernus a za takową kasę to bedzie takowych z dziesięć :):0
bjar_1 Napisano 17 Kwiecień 2015 Napisano 17 Kwiecień 2015 Zgłoś do Było nie minęło" to może se znajdą coś w końcu ;)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.