mmmmmmm urghhh! Napisano 10 Kwiecień 2015 Napisano 10 Kwiecień 2015 A może po prostu wyje do księżyca....I może co najwyżej pomarzyć ;)
Jacek Dąbrowski Napisano 11 Kwiecień 2015 Napisano 11 Kwiecień 2015 A czemu nikt nie wziunął pod uwagę że Yetti walnął drugą herbatkę i Go zmogło?Pozdrawiam
Czlowieksniegu Napisano 11 Kwiecień 2015 Napisano 11 Kwiecień 2015 Taaaaa...Piwo z rana, stolec palce lizać...Ićcie sobie ode mnie :-(
Jacek Dąbrowski Napisano 11 Kwiecień 2015 Napisano 11 Kwiecień 2015 Rozdziel medale.Bo chiba nikt nie odpuści :D Tera jezdeś naszym guru. Zwłaszcza ze nie dałeś zdjęć po 22-giej.Pozdrawiam
sonicsquad Napisano 11 Kwiecień 2015 Napisano 11 Kwiecień 2015 Ja tam odpuszczę, bo znowu jak wpadnie do mnie do roboty, to zrobi smutne oczy.... ;)
zakrywcaa Napisano 11 Kwiecień 2015 Napisano 11 Kwiecień 2015 @catadero, mój fur" wciąż zielony i kombi raczej się nie stanie. ;) p.s. - sprzedasz most? bo mój wyje i umiera.@jAcek a jak Twój fur"? (zezłomowałeś razem z aku varta?)pozdr Z
mmmmmmm urghhh! Napisano 11 Kwiecień 2015 Napisano 11 Kwiecień 2015 No dobra: skończmy jałowe dyskusje. Śniegu nie ma i nie będzie. Po weekendzie zmieniam opony na letnie.Więc nie wypatrujmy śniegu, tylko ruszajmy w las!Darz bór!
Czlowieksniegu Napisano 16 Kwiecień 2015 Napisano 16 Kwiecień 2015 Dobrze, że choć na chwilę pogoda się poprawi...Chmury jednego z frontów atmosferycznych pogarszać nam będą pogodę w południowych regionach i tutaj może mocniej popadać deszcz a wysoko w górach nawet deszcz ze śniegiem, zwłaszcza w Sudetach i Bieszczadach."Głupio się czuję łażąc w t-shircie, jak wokół pacjenci w kurtkach, czapkach... Dobrze, że rękawic i rakiet śnieżnych nie pozakładali...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.