traper6 Napisano 3 Styczeń 2016 Napisano 3 Styczeń 2016 Z GTI na mrozie nie poszalejesz. Mój przy -3 -5 odmawiał współpracy. Co innego Smętek, gdzie bez problemu kopałem w lasach przy ponad -20
piotr 880 Napisano 3 Styczeń 2016 Napisano 3 Styczeń 2016 według instrukcji obsługi zakres temperatur działania gti to minus 29 do plus 65
traper6 Napisano 3 Styczeń 2016 Napisano 3 Styczeń 2016 Wierzysz w to co piszą ?Raz na płocie pisało dupa". Chciałem pogłaskać i w rękę mi drzazgi weszły...
kamil99karpik Napisano 3 Styczeń 2016 Napisano 3 Styczeń 2016 Całe szczęście, że tylko pogłaskałeś :D Swoją drogą jak w instrukcji -29 to te -10 chociaż powinien wytrzymać.
fido Napisano 3 Styczeń 2016 Napisano 3 Styczeń 2016 Chodziłem przy -17 tylko jaki sens.Bezsens tych postów i tyle.
albatros99999 Napisano 17 Maj 2016 Napisano 17 Maj 2016 Panowie troszkę odnowię temat bo przeglądałem forum żeby znaleźć najlepszą cewkę na drobnicę do GTI (DD), nie wiem czemu pominąłem ten wątek i założyłem nowy temat (sorki dla admina). Tak więc znam już GTI trochę bo chodzę ok 2lat z nim ale jest niedosyt chyba przez cewkę. Którą wybrać? 8,5x11, może coś ze stajni NEL czy jeszcze coś innego?-byle bym każdą monetkę wyciągnął :D Chodziłem z cewką 9,5 ale coś mi nie pasowało w niej, przeszedłem na 12,5-wiem, że statyczna ale tracąc na dynamice i tak mi lepiej w ręce leżała.Dorzucę jeszcze może swoje uwagi co do ustawień jak już piszę: Jak komuś nie leży AllMetal to lepiej wrzucić Custom, usunąć kwadraciki do 2 i chociaż najgorsze śmieci porzuci a sreberko jako folię łapie. Czułość na ok 8 , Strojenie treshhold (czy thresh-nie pamiętam)-tak żeby sygnał z elektroniki był ledwo słyszalny (wtedy sygnalizuje te lepsze sygnały). Oczywiście nie jestem nieomylny i poprawki na barki przyjmę, bylebym otrzymał od was info którą cewkę kupić? (czy lepiej wymiana na At Pro/Gold?)
piotr 880 Napisano 19 Maj 2016 Napisano 19 Maj 2016 ja mam cewkę 12x13 nel tornado orginalnych nie dotykam - mam 2 , nie warto minus tej cewki = brak na wyświetlaczu co jest pod nią oraz niezbyt dokładna precyzja wskazania miejsca ale do tego można się nauczyć - wskazany w komplecie krecik plus to wiekszy zasieg/czułość i waga cewki
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.