Skocz do zawartości

GARRETT GTI 2500

XXXUfoczek25XXX

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Z GTI na mrozie nie poszalejesz. Mój przy -3 -5 odmawiał współpracy.
Co innego Smętek, gdzie bez problemu kopałem w lasach przy ponad -20
  • Odpowiedzi 57
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 4 months later...
Napisano
Panowie troszkę odnowię temat bo przeglądałem forum żeby znaleźć najlepszą cewkę na drobnicę do GTI (DD), nie wiem czemu pominąłem ten wątek i założyłem nowy temat (sorki dla admina). Tak więc znam już GTI trochę bo chodzę ok 2lat z nim ale jest niedosyt chyba przez cewkę. Którą wybrać? 8,5x11, może coś ze stajni NEL czy jeszcze coś innego?-byle bym każdą monetkę wyciągnął :D Chodziłem z cewką 9,5 ale coś mi nie pasowało w niej, przeszedłem na 12,5-wiem, że statyczna ale tracąc na dynamice i tak mi lepiej w ręce leżała.
Dorzucę jeszcze może swoje uwagi co do ustawień jak już piszę: Jak komuś nie leży AllMetal to lepiej wrzucić Custom, usunąć kwadraciki do 2 i chociaż najgorsze śmieci porzuci a sreberko jako folię łapie. Czułość na ok 8 , Strojenie treshhold (czy thresh-nie pamiętam)-tak żeby sygnał z elektroniki był ledwo słyszalny (wtedy sygnalizuje te lepsze sygnały). Oczywiście nie jestem nieomylny i poprawki na barki przyjmę, bylebym otrzymał od was info którą cewkę kupić? (czy lepiej wymiana na At Pro/Gold?)
Napisano
ja mam cewkę 12x13 nel tornado

orginalnych nie dotykam - mam 2 , nie warto

minus tej cewki = brak na wyświetlaczu co jest pod nią oraz niezbyt dokładna precyzja wskazania miejsca ale do tego można się nauczyć - wskazany w komplecie krecik

plus to wiekszy zasieg/czułość i waga cewki

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie