batoni Napisano 11 Marzec 2015 Autor Napisano 11 Marzec 2015 Witam!Proszę o identyfikację i datowanie przedmiotu. Wymiary ok 20mm na 20mm. Z tego co wyczytałem Invalides Paris to szpital dla weteranów wojennych w Paryżu. Czy ten medalik to pamiątka czy jakiś identyfikator?Pozdrawiam!batoni
batoni Napisano 11 Marzec 2015 Autor Napisano 11 Marzec 2015 Witam!Proszę o identyfikację i datowanie przedmiotu. Wymiary ok 20mm na 20mm. Z tego co wyczytałem Invalides Paris to szpital dla weteranów wojennych w Paryżu. Czy ten medalik to pamiątka czy jakiś identyfikator?Pozdrawiam!batoni
honker Napisano 11 Marzec 2015 Napisano 11 Marzec 2015 coś takiego http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=690987#1287489 więcej w naszej szukajce marek
Pytanie
batoni
Witam!
Proszę o identyfikację i datowanie przedmiotu. Wymiary ok 20mm na 20mm. Z tego co wyczytałem Invalides Paris to szpital dla weteranów wojennych w Paryżu. Czy ten medalik to pamiątka czy jakiś identyfikator?
Pozdrawiam!
batoni
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.