Hades Napisano 11 Marzec 2015 Autor Napisano 11 Marzec 2015 Witam,Proszę o pomoc przy identyfikacji tego przedmiotu. Moje pierwsze skojarzenie to zawieszka, że względu na oczko. Zdjęcie jest trochę zniekształcone, za co przepraszam. Będę bardzo wdzięczny za wszelką pomoc - co to może być.Pozdrawiam
Erih Napisano 12 Marzec 2015 Napisano 12 Marzec 2015 Offtopicznie, na tym zdjęciu żadnej paralaksy nie ma. Natomiast najlepiej jest aby linijka była ułożona wzdłuż dolnego brzegu zdjęcia, równolegle do którejś osi przedmiotu.PS mnie to się kojarzy z fragmentem np dewizki do zegarka.
Hades Napisano 11 Marzec 2015 Autor Napisano 11 Marzec 2015 Pozdrowienia dla zaprzyjaźnionej paralaksy. ;)Może jakieś sugestie?
ylooC Napisano 11 Marzec 2015 Napisano 11 Marzec 2015 To była uwaga dotycząca zdjęcia pod kątem w stosunku do linijki.Co mocno utrudnia odczytanie długości :)
Pytanie
Hades
Witam,
Proszę o pomoc przy identyfikacji tego przedmiotu. Moje pierwsze skojarzenie to zawieszka, że względu na oczko. Zdjęcie jest trochę zniekształcone, za co przepraszam. Będę bardzo wdzięczny za wszelką pomoc - co to może być.
Pozdrawiam
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.